Jump to content
Annons

Mattismusic

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det kommer inget ljud ur ljudkortet, heller ingen signal från micen. Jag provade att defaulta I/O inställningarna men det blev ingen skillnad. Något som är märkligt är att när jag ska välja ingång på tracksen så kommer det inga Line 1 eller Line 2 alternativ utan bara Analog 1 Analog 2 etc. Jag har försökt att ändra ljud in/ut källa i systeminställningarna också, men det funkar inte.
  2. Hmm nu försvann ljudet från de inbyggda högtalarna, men det är fortfarande tyst från ljudkortet...Hur ska det se ut i I/O inställningarna?
  3. Hej! Jag har problem med att få Pro tools 9.0.6 att fungera ordentligt med mina nya Macbook OSX 10.8.3. Jag har ett Mboxpro ljudkort. Protools går att öppna och funkar felfritt. Men när jag ska spela in så kommer ljudet från den inbyggda micen i datorn o verkar inte hitta den som är kopplad till ljudkortet. Och när jag spelar upp ljud så spelar den från datahögtalarna också. Jag har försökt pilla i Protools på I/O och preferences men hittar ingen lösning. Måste jag uppgradera mitt pro tools? Kan jag installera ett äldre operativ system och få det att fungera? Någon som vet hur jag ska gå till väga? Jag börjar bli gråhårig här hemma. Tack på förhand// Matilda
×
×
  • Skapa ny...