Jump to content
Annons

Wolf

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Wolf

  1. Vet inte om du har övergivit detta forum men följer WorldClassTracks på youtube och gick igenom hans nyaste låtar och såg din låt för knappt en kvart sen!

    Det går bra nu, men du får inte överge oss! 😄

    Eftersom mr Huggy återigen inte har länkat någon youtube länk (eller ens hans nyaste låt):

    http://youtu.be/TdBD7nTdFTw

    EDIT: Ska reflektera över låten sen när jag är klar, ska kolla på match nu

  2. Tjänare! Kul att du lyckades hitta den på YouTube och jo, hon sjunger grymt och är en söt liten tös 🙂 Tack för att du länkar!

    Mjo, det har gått riktigt bra ute senaste helgerna. Har fått bra respons från både personalen och besökarna! Och kul att du nämnde "Wildcard", för jag satte nämligen med en gammal bandpolare häromdagen och spelade in sång till låten och jag tycker att det låter riktigt bra! Kunde inte låta bli att lägga in sång nu när "Beyond" känns mycket mer komplett!

    Ta gärna en lyssning du och säg vad du tycker 🙂

    https://soundcloud.com/huggys/huggywildcard

    Låter riktigt skarpt, gillar denna mer än Beyond! Den där låten som är WIP på din soundcloud låter också riktigt stabilt. Var ett tag sen du uppdaterade din blogg dock, var kul att följa dig sålänge du var riktigt aktiv, tappa aldrig aktivitet när du gör något du vill bli bra på!

    tack för mig!

  3. Jag började få det där också för inte så längesen. Hörde min puls när jag blev någorlunda ansträngd.

    Har en riktigt dålig hållning och allmänt spänd nacke. Jag började springa i början av mars, det var sjukt jobbigt i början i och med att jag kunde höra min puls, men efter ett tag fick jag rejält skön hållnng och även ljudet försvann. Min mor är ju sjukgymnast så det var lätt för henne att se att det var runt nacken jag hade mycket spänningar, som den datornörd jag är.

  4. Satt och lyssnade runt på lite indie-house och sedan började jag lyssna på lite covers på youtube och fick din låt som förslag vid något tillfälle. Kul att den finns där också! Satt ju riktigt fint med vocals, sjunga gör hon bra riktigt bra också. Och riktigt snygg var hon ju på bilden också! 😄

    Eftersom ostbågen inte har länkat ; http://www.youtube.com/watch?v=NjU82FBRv40

    Såg även i din blogg att du lyckats få gig som dj, låter trevligt. Skulle du köra in vocals på wildcard också? Tycker att det ser ut som det är gjort för det också med all space i det långa breaket.

  5. SSD när nog rejält överlägsen på denna front, och 5400 är mer standard på bärbara enheter av vad jag har sett. 🙂

    SSD kostar inte så överdrivet mycket det gjorde för något år sen och är brutalt mycket snabbare, en riktigt vettig investering om du frågar mig.

  6. Hej! Nu har jag lagt upp en demo på den nya låten "Wildcard". Kommentera gärna! Tack!

    https://soundcloud.com/huggys/leolainen-huggy-wildcard-demo

    Kul att du gillar introt och jag håller med dig när det gäller droppet. Vi har arbetat hela veckan med att försöka uppfylla de förväntningar som introt bäddar och hoppas på att vi har lyckats. Nyckeln var bland annat att höja melodislingan med en tonart så att basen fick andas mer.

    Jag har faktiskt en blogg där jag noterar lite för mig själv mina fram- och baksteg med mera. Där kan du även får en djupare insikt i hur jag har jobbat med låten om du är intresserad 🙂

    http://huggys.blogg.se/

    Ah riktigt intressant. Kul att du lyckades få upp första låten på Spotify också! Har bara skummat igenom inläggen men trevligt att du skriver av dig ordentligt. 🙂

    Nya låten börjar få ett riktigt klart "sound" om du frågar mig, bra att kunna se när folk faktiskt förbättrar sig.

  7. Jag lyssnar bara lite casual på hiphop på min Spotify-lista och är inte alls insatt så jag bara säger vad jag tycker! 🙂

    Tycker första låten lät lite "påtvingad" även fast den hade bra känsla så vare något som inte satt, andra låten lätt avsevärt bättre och stod även ut bättre om du frågar mig. Andra låten är absolut någonting jag kan lyssna på fler gånger också!

  8. Det är faktiskt många som har nämnt just det ni gemensamt har nämnt. Jag kan berätta att jag har planerat en "remastered vocal edit" så fort jag har skrivit en lämplig text och hittat en duktig sångare/sångerska. Och då ska jag en gång för alla kräma ur all kraft jag kan få i droppet så att "alla" till slut blir nöjda, eller inte, men ni fattar 🙂 Tack för feedback, to both of you!

    Tycker att det är det som saknas för att ta låten till en liten högre nivå, så vocal ser man fram emot!

    Hej käraste Studio medlemmar, nu behöver jag eran hjälp igen!

    Som tidigare nämnt håller jag på med ett samarbetsprojekt med en polare och vi har siktat på progressive house med ett litet mer aggressivt stuk än min första låt.

    Vi är jätte nöjda med introt och breaket (irrelevant för det här inlägget), men så kommer droppet... Vi har nämligen väldiga problem med att finna den rätta känslan och riktar därför in frågorna till er.

    1. Vad tycker ni om det nuvarande droppet?

    2. Om ni inte gillade droppet, vad hade ni förväntat er där istället?

    3. Finns det något parti i introt som skulle kunna bli bättre?

    Tack på förhand!

    https://soundcloud.com/huggys/leolainen-huggy-wildcard-wip

    Tycker nya låten har ett bra intro, man får en bra känsla att det kommer något men det lilla av droppet som kommer är jag tveksam över.

    Roligt initiativ, kan man följa dig på något annat sätt än soundcloud? Fortsätt kötta så kanske det blir något 🙂

×
×
  • Skapa ny...