Jump to content
Annons

Wolf

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Vet inte om du har övergivit detta forum men följer WorldClassTracks på youtube och gick igenom hans nyaste låtar och såg din låt för knappt en kvart sen! Det går bra nu, men du får inte överge oss! 😄 Eftersom mr Huggy återigen inte har länkat någon youtube länk (eller ens hans nyaste låt): http://youtu.be/TdBD7nTdFTw EDIT: Ska reflektera över låten sen när jag är klar, ska kolla på match nu
  2. Låter riktigt skarpt, gillar denna mer än Beyond! Den där låten som är WIP på din soundcloud låter också riktigt stabilt. Var ett tag sen du uppdaterade din blogg dock, var kul att följa dig sålänge du var riktigt aktiv, tappa aldrig aktivitet när du gör något du vill bli bra på! tack för mig!
  3. Jag började få det där också för inte så längesen. Hörde min puls när jag blev någorlunda ansträngd. Har en riktigt dålig hållning och allmänt spänd nacke. Jag började springa i början av mars, det var sjukt jobbigt i början i och med att jag kunde höra min puls, men efter ett tag fick jag rejält skön hållnng och även ljudet försvann. Min mor är ju sjukgymnast så det var lätt för henne att se att det var runt nacken jag hade mycket spänningar, som den datornörd jag är.
  4. Satt och lyssnade runt på lite indie-house och sedan började jag lyssna på lite covers på youtube och fick din låt som förslag vid något tillfälle. Kul att den finns där också! Satt ju riktigt fint med vocals, sjunga gör hon bra riktigt bra också. Och riktigt snygg var hon ju på bilden också! 😄 Eftersom ostbågen inte har länkat ; http://www.youtube.com/watch?v=NjU82FBRv40 Såg även i din blogg att du lyckats få gig som dj, låter trevligt. Skulle du köra in vocals på wildcard också? Tycker att det ser ut som det är gjort för det också med all space i det långa breaket.
  5. SSD när nog rejält överlägsen på denna front, och 5400 är mer standard på bärbara enheter av vad jag har sett. 🙂 SSD kostar inte så överdrivet mycket det gjorde för något år sen och är brutalt mycket snabbare, en riktigt vettig investering om du frågar mig.
  6. Ah riktigt intressant. Kul att du lyckades få upp första låten på Spotify också! Har bara skummat igenom inläggen men trevligt att du skriver av dig ordentligt. 🙂 Nya låten börjar få ett riktigt klart "sound" om du frågar mig, bra att kunna se när folk faktiskt förbättrar sig.
  7. Jag lyssnar bara lite casual på hiphop på min Spotify-lista och är inte alls insatt så jag bara säger vad jag tycker! 🙂 Tycker första låten lät lite "påtvingad" även fast den hade bra känsla så vare något som inte satt, andra låten lätt avsevärt bättre och stod även ut bättre om du frågar mig. Andra låten är absolut någonting jag kan lyssna på fler gånger också!
  8. Tycker att det är det som saknas för att ta låten till en liten högre nivå, så vocal ser man fram emot! Tycker nya låten har ett bra intro, man får en bra känsla att det kommer något men det lilla av droppet som kommer är jag tveksam över. Roligt initiativ, kan man följa dig på något annat sätt än soundcloud? Fortsätt kötta så kanske det blir något 🙂
×
×
  • Skapa ny...