Jump to content
Annons

Tuzzy

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Tuzzy

  1. Tror det blir HS-80M ändå, var för ett tag sen och provlyssnade lite monitorer och tyckte att HS.80M lät bra men inte för bra som RCF Ayra t.ex. gjorde. HS-50M lät lite väl tunt och skarpt för mitt tycke.Tippar på att RCF är lite boostade i bas och diskant, medans HS80 var mer "flat" i frekvenserna.

  2. Är i tankarna på att köpa ett par monitorer då jag börjar bli trött på att bara mixa i mina hörlurar. Hur står sig ESI nEar08 i jämförelse med t.ex. HS80M? ESI går för 1800 kr/paret medans HS80 ligger på runt 4500 kr/paret. Läst en del på internet om folk som gillar dem, men vill samtidigt inte snåla om det visar sig att det finns bättre grejer för nån tusing mer.

  3. Eller så köper du jeoy sturgis eller cams samples eftersom det är den virveln du vill åt. Behöver inte böka runt med 438 virvlar. En bra räcker, sen lite prodd på den and you're goooood to go

    Jag har köpt de flesta av Joey's virvel samples och de låter inte speciellt bra i jämförelse med Steven Slate. Och sen skulle jag absolut inte rekommendera Chango FOP Kit, förutom om du blandar den med en annan virvel, då den låter extremt fake och vidrig på egen hand.

    Prova med SSD 3.5 Snare 12A och använd ganska mycket rumsljud, prova sedan att blanda lite, lite Chango virvel så kan jag garantera att det låter fett!

×
×
  • Skapa ny...