Jump to content

abacuz

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About abacuz

 • Rank
  På gång
 • Birthday 07/05/1984

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

My music online

Social

 • Skype
  robin.lillqvist
 1. Har snöat in mer och mer på Drum n Bass allt mer man blivit äldre. Därför söker jag samarbetspartner/gruppmedlem att göra primärt Melodisk drum n bass musik med (i stil med Wilkinson, S.P.Y, Keeno, Fred V & Grafix, Hybrid Minds, Netsky, Mediks osv.) Om mig: Heter Robin och bor i Stockholm. Har spelat gitarr från och till sen jag var 12, har på senare år intresserat mig av att göra musik elektroniskt och har därför gått en Elektronisk Musik Produktions utbildning på SAE i Stockholm. Har tagit lite pianokurser efter det för att bli lite mer bekväm bakom ett keyboard/piano. Nu känns det som det är dags att satsa lite mer än jag gjort, och söker därför en partner in crime för att ta över musikvärlden. Instrument: DAW med Midi-Keyboard och controllers. Inspelningsmöjligheter: Har liten hemmastudio, som går att spela in demosång och musik med. Lyssna: Hittills har jag inte gjort klart någon dnb låt, utan det som finns att tillgå är en chillad hiphop låt jag gjorde för ett tag sen. Jag finns i Stockholm och skulle helst komma i kontakt med någon här ifrån, så att man kan åka till varandra och göra musik in person. Men om någon från övriga landet är intresserade så går det säkert att göra nånting över Skype eller liknande. Jag är 30, och om du är ungf lika gammal som mig så skulle det vara kul, men är absolut inget krav. Så länge du brinner för att göra musik så är du välkommen att höra av dig.
 2. Man tackar för komplimangen Men man kan alltid bli bättre, speciellt med intryck, influenser och feedback från någon annan person.
 3. Ah, jag va lite stressad när jag skrev ibland blir det fel. Japp, det är jag som proddat och nakes skrivit text och rappat.
 4. http://www.pointblanklondon.com/ verkar vara englands svar på dubspot
 5. Tjena, Är en 28årig kille ifrån Stockholm som letar efter en producentkompis och sångerskor/sångare som är sugna på att göra låtar ihop med mig/sjunga på mina låtar. Jag har inte direkt valt någon genre utan gör det som känns rätt för tillfället, så du får gärna tycka om flera genres. Det skulle bli lättare då Gick 2011 en utbildning i elektronisk musikproduktion på SAE, och kan därefter arbeta i Logic. Håller just nu på att lära mig Ableton Live och kan det nog bra för att arbeta i det, men inte lika bra som Logic. Min ambition med samarbetet träffas eller arbeta på distans och göra så bra låtar som möjligt, att utvecklas musikaliskt och om det blir bra nog att försöka ta det från en hobby till ett yrke. Gjorde här senaste en chillaxig hiphop låt tillsammans med en snubbe vid namn Nakes som finns att lyssna på soundcloud: https://soundcloud.com/abacuz/everyday-philosophy Här är lite playlists med inspirations låtar jag har sparat de senaste året för att arbeta emot: Bra inspiration (chill) Bra inspiration (DNB) Bra inspiration (dubstep) Bra inspiration (hiphop) Bra inspiration (house) Och här är ett exempel på min musiksmak Starred Q1 2013 Om det låter som något du skulle vilja göra musikaliskt så hör av dig! P.S "Redan klara artister" och personer som tror de är bäst i världen kan låta bli att svara, då jag själv inte tar mig själv på för stort allvar och inte riktigt går ihop med personer som gör det heller
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.