Jump to content
Annons

ostbows

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av ostbows

  1. Såg den här och kan vara ett hjälpmedel för att lära sig mixa bättre: http://www.samplerba...1f0a8e-70441981

    Tjenare! Sorry för sent svar, men tack för länken 🙂

    Har experimenterat med mixningen en del på senaste tiden och håller på med en låt lite annorlunda från resten av mina verk. Lyssna på den senaste uppladdningen "Patience (Instrumental Preview)" 🙂

    Ser att det inte längre går att bädda in Soundcloud-spelaren längre här. Tråkigt :/ Hursomhelst, berätta gärna vad du tycker om du orkar lyssna!

  2. Hej! Bra (i sin genre som jag inte vet nåt om men dansat en del till på fyllan). Tycker bas- och rytmmixen är bättre på Lucky, medan Another day är betydligt "hittigare" generellt. Detta tror jag beror framför allt på att klaviaturslingorna i den är fint integrerade i kompositionen och intressanta när de ligger samtidigt med sången. Möjligen är det den mänskliga faktorn i klaviaturspelet som skapar något extra. Å så sjunger hon fint också, Sara.

    Fortsätt såhär för fan. Du har ju massa positiva kommentarer på Soundcloud, och en del jobb också. Värt att ta fasta på.

    Hälsningar

    Gammal punkare med zoomporta.

    Tackar! Din kommentar värmer 🙂 Jag ska absolut fortsätta!

  3. Hallå där!

    Jag vet att den här tråden har avvikit sig från huvudämnet och förhoppningsvis kommer det att återvända så fort som möjligt, men just nu vill jag bara berätta att min senaste låt "Lucky" finns att lyssna på min Soundcloud och jag skulle uppskatta all er feedback. Speciellt angående min mixning då det är vad jag har lagt ner mest möda på.

    https://soundcloud.com/huggys/lucky

    Tackar!

  4. Hej Studio! Det var ett tag sen..

    Jag vill bara berätta att jag har en ny låt på gång som ska vara helt instrummental. Därmed skulle jag uppskatta era spontana tankar om melodierna och ackompaniet som jag har lurkat fram hittills! Och om ni har något förslag på namn till låten vore det helt underbart om ni skrev det här! Tack!

    Edit: Länken är privat.

  5. Vet inte om du har övergivit detta forum men följer WorldClassTracks på youtube och gick igenom hans nyaste låtar och såg din låt för knappt en kvart sen!

    Det går bra nu, men du får inte överge oss! 😄

    Eftersom mr Huggy återigen inte har länkat någon youtube länk (eller ens hans nyaste låt):

    http://youtu.be/TdBD7nTdFTw

    EDIT: Ska reflektera över låten sen när jag är klar, ska kolla på match nu

    Klart jag inte har övergivit mitt hem! Jag har nämligen varit utomlands i 3 veckor. Tack för att du har länkat åt mig! Hoppas att du gillar min nyaste låt 🙂 Jag passar på att slänga in Soundcloud-länken också när jag är i farten. Peace!

    https://soundcloud.com/huggys/another-day

  6. Om det är till någon tröst så skulle du kunna fundera på Pioneers CDJ-900. De utgår från samma grund som 2000 och ligger billigare i pris.

    Sen finns ju såklart 850 och 350 också, men ju längre ner i prislistan du kommer desto större blir ju också skillnaderna.

    Mjo, tack för tipsen! Vilka priser ligger dessa modeller på och stödjer de rekordbox?

  7. 40000 låter ju som proffsgrejer direkt. Finns det inget alternativ? Finns det ingen begmarknad?

    Det finns ett ungdomshus i närheten där man kan låna lite billigare grejor, men som är bra att träna på. Dessvärre är det stängt 3 veckor framöver och så kommer jag själv att vara borta i stort sett resten av sommaren. Får ta det när jag kommer tillbaka helt enkelt!

  8. Kul att det går bra för dig. Var det nån som märkte nåt?

    Jo, kul att få spela på klubb. Vore roligare om man var duktig också 😄

    Jag tror att alla märkte, men ingen sa något... Det var horribelt med andra ord!

  9. Tjena allihopa!

    Hade min första nattklubbsspelning i helgen, gick inget bra... Spelade på CDJ-2000 som jag aldrig hade rört förut, fick inte igång hörlurarna, beatmatchade blint... Shit va pin! Jag är ju bara bekant med controller + laptop :/ Har ju inte råd att punga ut 40 lax för att ha något att träna på hemma heller.

    Någon som har liknande erfarenheter och tips för framtiden?

  10. Lite svårt att säga innan man hört hur du har tänkt med sången. jag tror, och hoppas, dock att det är rätt väg att gå, att satsa på mer sång. Du har en kvinnlig kollega som sjunger bra, och ser bra ut. Tur för dig. Jag hoppas att det fins en bra sångmelodi, det här låter ganska mycket som ett komp. Tycker att introt, innan rytmen kommer in är en smula blekt.

    Jag förstår vad du menar! Vi ska testa att provspela in första versen imorgon, får hoppas på att det blir bra!

    Hur menar du med "blekt"? 🙂

×
×
  • Skapa ny...