Jump to content
Annons

ostbows

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av ostbows

  1. Danke schön! https://soundcloud.com/huggys/huggy-sjogren-those-words-preview
  2. Hej kära läsare! Det var ett tag sen då jag har haft fullt upp med mitt nya jobb, men här är min senaste låt "Together"! Berätta gärna vad ni tycker!
  3. Hejsan mina kära vänner! Det var ett bra tag sen. Har haft en hel del i skolan, men nu är jag äntligen klar med min nya låt "Patience" med Sture Zetterberg! Lyssna och kom gärna med feedback! Kram!
  4. Bakis idag, så satte hemma och pillade på en ny house-låt. Det var ju trots allt ett tag sen! Edit: Länken är privat! Nu är det här bara första versen, men jag är lite osäker på om "lead-ljudet" här är rätt. Vad tycker ni?
  5. God morgon! Här är min nya låt Patience, instrumentalt då. Sångversionen är under arbetandes gång! Edit: Länken är privat! Detta är lite annorlunda stil än vad jag brukar göra, så skriv gärna vad ni tycker!
  6. Tjenare! Sorry för sent svar, men tack för länken 🙂 Har experimenterat med mixningen en del på senaste tiden och håller på med en låt lite annorlunda från resten av mina verk. Lyssna på den senaste uppladdningen "Patience (Instrumental Preview)" 🙂 Ser att det inte längre går att bädda in Soundcloud-spelaren längre här. Tråkigt :/ Hursomhelst, berätta gärna vad du tycker om du orkar lyssna!
  7. Hallå där! Nu är jag äntligen klar med min nya låt "Hope", nu med sång! Kom gärna med feedback! https://soundcloud.com/huggys/hope-vocal-edit Tack på förhand!
  8. Tack! Nu håller jag på med en låt som avviker lite från mina andra låtar. Edit: Länken är privat! Jag är inte helt säker på lead-ljudet, vad tycker du?
  9. Hej Studio! Här är min femte och senaste låt "Hope" lagom till jul. En version med sång är planerad att släppas i januari. Kom gärna med feedback! https://soundcloud.com/huggys/hope-original-mix Happy holidays!
  10. Hallå där! Här kommer en ny "work in progress" från mig. Kom gärna med konstruktiv kritik, tack! Edit: Länken är privat!
  11. Tackar! Din kommentar värmer 🙂 Jag ska absolut fortsätta!
  12. Hallå där! Jag vet att den här tråden har avvikit sig från huvudämnet och förhoppningsvis kommer det att återvända så fort som möjligt, men just nu vill jag bara berätta att min senaste låt "Lucky" finns att lyssna på min Soundcloud och jag skulle uppskatta all er feedback. Speciellt angående min mixning då det är vad jag har lagt ner mest möda på. https://soundcloud.com/huggys/lucky Tackar!
  13. Hej allihopa! Över två månader har gått och nu är jag äntligen klar med mitt senaste verk "Lucky"! http://www.youtube.com/watch?v=7H4YSJRqDzc Har lagt ner mycket jobb och lärt mig en hel del om mixning under skapandet av denna. Kritik vore därför väldigt uppskattat! Tack på förhand 🙂
  14. Hej Studio! Det var ett tag sen.. Jag vill bara berätta att jag har en ny låt på gång som ska vara helt instrummental. Därmed skulle jag uppskatta era spontana tankar om melodierna och ackompaniet som jag har lurkat fram hittills! Och om ni har något förslag på namn till låten vore det helt underbart om ni skrev det här! Tack! Edit: Länken är privat.
  15. Hej allihopa! Vill bara nämna att jag har inte för så länge sen lagt ut en ny låt "Another Day" på Soundcloud. https://soundcloud.com/huggys/huggy-sj-gren-another-day-feat Feedback skulle uppskattas! Kramar! //HUGGY
  16. Klart jag inte har övergivit mitt hem! Jag har nämligen varit utomlands i 3 veckor. Tack för att du har länkat åt mig! Hoppas att du gillar min nyaste låt 🙂 Jag passar på att slänga in Soundcloud-länken också när jag är i farten. Peace! https://soundcloud.com/huggys/another-day
  17. Mjo, tack för tipsen! Vilka priser ligger dessa modeller på och stödjer de rekordbox?
  18. Det finns ett ungdomshus i närheten där man kan låna lite billigare grejor, men som är bra att träna på. Dessvärre är det stängt 3 veckor framöver och så kommer jag själv att vara borta i stort sett resten av sommaren. Får ta det när jag kommer tillbaka helt enkelt!
  19. 40000 :/ Det finns ett ungdomshus i närheten där man kan träna, men det är tyvärr stängt över halva sommaren.
  20. Jo, kul att få spela på klubb. Vore roligare om man var duktig också 😄 Jag tror att alla märkte, men ingen sa något... Det var horribelt med andra ord!
  21. Tjena allihopa! Hade min första nattklubbsspelning i helgen, gick inget bra... Spelade på CDJ-2000 som jag aldrig hade rört förut, fick inte igång hörlurarna, beatmatchade blint... Shit va pin! Jag är ju bara bekant med controller + laptop :/ Har ju inte råd att punga ut 40 lax för att ha något att träna på hemma heller. Någon som har liknande erfarenheter och tips för framtiden?
  22. Jag förstår vad du menar! Vi ska testa att provspela in första versen imorgon, får hoppas på att det blir bra! Hur menar du med "blekt"? 🙂
×
×
  • Skapa ny...