Jump to content
Annons

nxplus

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Titta vad typiskt, tittade närmare på min egen skärmdump o det står OUT ... alla står på 1+2.... du hann före 🙂 Tack för svaren föresten!
  2. Jo, det ska ju fungera det håller ja med om, det verkar dock som att default för vissa (en bekant som provat samma sak med t.ex. ez drummer) får upp multi channel direkt utan att behöva göra den inställningen, min är default till track 1 oavsett vst. för o ge ett mer klart exempel på var detta blir ett problem så tar jag vstn miroslav philharmonik: (se bifogad bild) där är kanalerna default 1,2,3 etc. (under rubriken CH) går att ställa om genom att klicka på siffrorna men mer än så går inte att göra. enligt mig betyder då detta att jag har 2 olika kanaler ut från vstn, men i cubase spelas samtliga kanaler ut från vstn oavsett upp i första audio kanalen i cubase. jag har ännu inte hittat nån orsak till det men det kan ju vara att stödet inte finns eller fungerar i den vstn till cubase heller av nån anledning, fast det låter också lite konstigt.
  3. Tack för svaren, Såg det nu och kunde ställa om åtminstone för ez drummer, men konstigt nog har jag ännu inte lyckats med det i andra vst. Det finns några VST där man inte har möjligheten o ställa in som i ez drummer. Då är kanalerna uppnumrerade direkt i vstn som 1,2,3 ... 16. o detta skickar oavsett ut alla instrument till xx1 även om ja aktiverat alla audio kanaler i cubase för instrumentet.
  4. Hej, Har ett problem med output av audio kanalerna från ett vst instrument. Man ska kunna göra "activate all outputs" och under "vst instruments" i channel listan kommer då alla tillgänliga audio kanaler från instrumentet att visas. Det går bra så långt, men när jag spelar upp så används bara första output kanalen, (se bild där volym staplarna för "EZ1" är igång men ingen annan kanal.) Jag har ingen aning vad detta beror på, jag har provat fler flerkanals vst instrument och det är ingen skillnad där. ez drummer är ett ganska rakt på sak exempel Tacksam för alla svar jag kan få. Niclas
×
×
  • Skapa ny...