Jump to content
Annons

Cim Frode

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jobbigt är det! Nej det har jag inte provat kan det ha med kalaset att göra?
  2. Nu kopplade jag in allt igen efter haft det nedplockat och jag startade datorn precis som vanligt, kopplade in ljudkortet och gick in på youtube. Provade att spela en låt, det blev ljud en sekund sen krashade datorn och återställde minnet. Jag provade då igen att starta om datorn och gick in på youtube och nu fungerar det, wtf. Jag hatar sådana här fel som man inte kan sätta fingret på, jag vill bara att det ska vara stabilt, haha. Vad kan det vara? Jag garanterar att vid nästa omstart kommer det inte att fungera.
  3. Kan fixa skärmdumpar imorgon, något annat jag ska kolla upp? Nej det är Thomann det är köpt på.
  4. Japp har provat alla portar jag har på datorn och det är likdant på alla. Cuemix känner av att det finns ett ljudkort men den reagerar inte mot den. Alltså om jag ändrar volym till exempel så åker den ner till samma läge igen. Jag kommer inte ens så långt som att använda mitt DAW då jag inte ens kan spela upp ljud. Jag har också hört att drivisarna ska vara "rock solid". Det kan inte vara fel i DAW i och med att jag inte ens kommit så långt. Är nästa steg att installera om windows? Finns det några kända problem? Tack för att du svarar, uppskattar din hjälp.
  5. Det glömde jag nämna, det är USB på alla.
  6. Hej Jag är ledsen att jag börjar mitt medlemskap här med en hjälpfråga men jag hoppas att det kan ursäktas 🙂 Jag har precis byggt ihop min egna lilla hemmastudio och jag åkte på problem direkt. När jag installerat alla program och allt ser ut som det ska får jag inte igång varken ljud eller koppling mellan ljudkort och den digitala mixern. Datorn känner igen ljudkortet och datorn säger att allting fungerar men det gör det inte. Det verkar som något stör ut kortet eller att en drivrutin saknas eller är felaktig etc. För att se om det var något fel på hårdvara kopplade jag in allt i min lastgamla dator med Vista, då fungerade det direkt. För att se om det inte var kompatibelt med win7 kopplade jag in det i min multimediadator med win7 och även då fungerade det direkt. Det verkar alltså bara vara den här datorn som det inte fungerar på. Vad kan det vara? Vad ska jag felsöka? Är det inte kompatibelt med moderkortet? (Det verkar långsökt tycker jag) Saknas en drivrutin? Är en drivrutin fel? Fungerar inte MOTU ihop med ultimate? Datorn är en ASUS A55A, win7 i7 ultimate 64 bit, 8 gig ram. Jag får ingen hjälp från MOTU dom verkar smått retarderade. Har även ställt frågan på motunation.com utan svar. Snälla hjälp mig! Flytta gärna tråden om den ligger fel. Mvh / Cim
×
×
  • Skapa ny...