Jump to content
Annons

BosseBronk

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Den ligger konstant runt 80... Förutom en gång då den spikade iväg på typ 3000. :/
  2. Jag är osäker på ifall datorns prestanda är betydande i det här fallet då jag har testat att köra mina projekt även på kraftfulla grafikrenderingsdatorer (med dåliga integrerade ljudkort), med samma resultat. Har även testat att öka latency i Asio4All samt sett till att väldigt få processer körs, men det hackar ändå. Om det nu skulle vara CPU, minne etc som orsakar problemet, hur extremt dator ska man då behöva för att kunna producera någorlunda effektivt? Jag har exakt samma problem på min laptop som på de stationära, kraftfulla datorer jag har testat. Den gemensamma nämnaren är kassa ljudkort. Men jag har inte jättebra koll, därför är jag än mer tacksam för hjälp. Du tror alltså inte att ett externt ljudkort hade inneburit någon skillnad?
  3. När jag gör musik i FL-studio och mixar många kanaler så går min CPU-mätare upp till 100%, varpå det börjar hacka en massa. Jag har fått rekommendationen att skaffa ett externt ljudkort (min laptops prestanda borde inte vara en begränsade faktor i detta fallet, snarare bör det vara det integrerade ljudkortet som är flaskhalsen (?) ). Tror ni att ett externt ljudkort hade kunnat lösa mitt problem, så att jag kan mixa låtar med fler instrument? Jag har inga krav på ljudkortet, förutom att det ska förbättra min performance när jag mixar låtar i FL. Använder för närvarande Asio4All. Skulle vara enormt tacksam ifall någon kan hjälpa mig och eventuellt rekommendera något externt ljudkort som kan tänkas lösa mitt problem. Jag har en budget på max 1000kr (räcker det?). Jag har följande laptop: Acer Aspire 5943G: Intel Core i5-450M (2.4GHz, 3MB L3 cache) ATI Mobility Radeon HD 5850 4GB DDR3
  4. Tack för tipset! Hittade dock inte något jättepassande där. Ganska varierande kvalité och 70% var kärlekstexter, tyvärr. Använder sig många producenter av looperman?
  5. Hej! Hoppas jag har hittat till rätt avdelning. Jag tänker snart släppa min första låt med vocals. Problemet är för min del att jag varken har någon aning om vart man får tag på acapellas, och inte är juridiskt insatt i vad som är ok. Så jag undrar helt enkelt om någon vet vart man ska vända sig för att få tag på acapellas som är ok att använda i en låt som senare ev. kommer signeras och säljas? Hade varit väldigt tacksam ifall någon kan upplysa mig lite om vad som gäller i ämnet.
  6. Kom väldigt nära. Sylenth1 verkar vara ett fantastiskt plugin 🙂 Hur ser möjligheterna ut att göra pianon i Sylenth undrar jag dock?
  7. Jag tror jag formulerade mig lite dåligt; självklart förstår jag att det är en massa lager han har jobbat med. Det jag undrade var snarare ifall det gick att få något väldigt likt genom att enbart lagra olika kanaler av sylenth1. Tycker generellt att det är svårt att få till grymma leads genom att lagra sylenth1-kanaler, men sen är jag nybörjare när det kommer till att skapa mina egna presets. Rimligtvis bör det gå att komma väldigt nära iallafall? Vill lära mig just sylenth1 ordentligt när jag ändå har investerat i det. 🙂
  8. Far away? I någon av standardbankerna för Sylenth1? Ingen som råkar veta vilket nummer den har?
  9. Schysst! Gör gärna något i stil med det jag beskrev ifall du kan det 🙂
  10. Jag försöker göra ett lead i Sylenth1 i klass med aviciis synth i Blessed, (se följande vid 0:42) http://www.youtube.com/watch?v=qLtioL8dA2I Hur jag än lagrar synthar och EQ'ar så får jag inte till något riktigt bra chord-lead. Det blir lite för mycket med alla synthar och de tappar sin kraft. Är det möjligt att få till något liknande i enbart sylenth1? Jag antar att han har använt nexus, men det borde väl gå att få till något liknande i Sylenth1? Tycker Nexus är lite för dyrt för att investera i ännu. Om någon har lust att hjälpa mig så hade det varit enormt uppskattat.
×
×
  • Skapa ny...