Jump to content
Annons

musikz

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av musikz

  1. Tja,

    Riktigt tung låt!

    Flowet är galet, texten är genomtänkt och sättet att dela upp låten tycker jag är grymt. Det är inte många som gör sådan typ av musik längre vilket jag saknar. Det finns så klart förbättringar men det kommer med tiden!

    Peace!

  2. Jag har spelat in många rappare med en vanlig sm57:a och det låter svinbra! Man får det lite raspiga, varma soundet som man vill ha iallafall i oldschool-hiphop.

    Annars finns det en budget mik som heter SE X1 (kostar typ 1000:-) men som låter svinbra för pengarna. Naturligtvis får man kompensera lite med nån schysst preamp

    som adderar lite feeling. SE-miken är väldigt ren och klar om man säger, men många gillar den! Har fått snuskigt bra recensioner.

    T-Bone är ju Thomanns egentillverkade bundle-mik så .. Där har du 😉

    menar du att SE miken har fått bra recensioner för NT2A verkar vara jävligt grym och många använder den och den har fått jävligt bra recensioner den också 😛

    fan jag had beslutsångest 😛 Tack för tipsen men vill lägga mig där vid 3000 kr typ 🙂

  3. Tjena alla

    Jag har nu under en tid använt denna mikrofon:

    http://www.thomann.de/se/the_tbone_sc450.htm

    för att spela in rap musik men har insätt nu när man börjar förstå musik mer och mer och man har tränat öronen ett tag att den brusar jävligt mycket och ljudet blir inte alls bra.

    Så nu har jag tänkt att uppdatera min mick och efter mycket letande och läsande har jag kommit fram till att med en budget på ungefär 3000 kr så jag antigen köpa:

    Röde nt2A

    http://www.thomann.de/se/rode_nt2a_s...lution_set.htm

    Eller

    http://www.4sound.se/itempg.aspx?artno=225756

    Jag har redan pop filter sladd etc så det är ganska onödigt att få med i röde micken men det verkar inte gå att köpa den utan allt det där.

    så min fråga är vilken av dem två bör jag välja eller har du något helt annat alternativ som ligger i den pris klassen och är bättre än dom båda när det gäller rap musik så kom gärna med det förslaget.

    TACK smile1.gif

  4. Tjena

    Jag håller på att bygga en liten studio och jag undrar vad för typ av tangentinstrument man ska ha för att göra beats i typ logic pro.

    Vill ha något som man direkt kan koppla in i datorn med USB eller så samt att det inte ska vara så där jätte dyrt har kollat på det här:

    http://www.thomann.de/se/akai_mpk_mini.htm

    vad tycker ni ??

    för mig verkar det verkar vara lite för litet och lite mer pengar än så kan jag lägga ut typ 1500 kr eller nåt.

    TACK !!! smile1.gif

×
×
  • Skapa ny...