Jump to content
Annons

musikz

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tja, Riktigt tung låt! Flowet är galet, texten är genomtänkt och sättet att dela upp låten tycker jag är grymt. Det är inte många som gör sådan typ av musik längre vilket jag saknar. Det finns så klart förbättringar men det kommer med tiden! Peace!
  2. sedan har jag en fråga till jag har en http://www.thomann.de/se/miditech_audiolink_iii.htm måste jag ha en preamp om jag ska köpa någon av mikarna jag nämnde 🙁??
  3. hahaha har tyvär inte råd att gå upp så mycket 🙁
  4. menar du att SE miken har fått bra recensioner för NT2A verkar vara jävligt grym och många använder den och den har fått jävligt bra recensioner den också 😛 fan jag had beslutsångest 😛 Tack för tipsen men vill lägga mig där vid 3000 kr typ 🙂
  5. musikz

    Hjälp med ny mic

    Tjena alla Jag har nu under en tid använt denna mikrofon: http://www.thomann.de/se/the_tbone_sc450.htm för att spela in rap musik men har insätt nu när man börjar förstå musik mer och mer och man har tränat öronen ett tag att den brusar jävligt mycket och ljudet blir inte alls bra. Så nu har jag tänkt att uppdatera min mick och efter mycket letande och läsande har jag kommit fram till att med en budget på ungefär 3000 kr så jag antigen köpa: Röde nt2A http://www.thomann.de/se/rode_nt2a_s...lution_set.htm Eller http://www.4sound.se/itempg.aspx?artno=225756 Jag har redan pop filter sladd etc så det är ganska onödigt att få med i röde micken men det verkar inte gå att köpa den utan allt det där. så min fråga är vilken av dem två bör jag välja eller har du något helt annat alternativ som ligger i den pris klassen och är bättre än dom båda när det gäller rap musik så kom gärna med det förslaget. TACK
  6. Tänkte mer att jag ville ha tangenterna också vad tycker du om det drivkraft föreslog?
  7. Tjena Jag håller på att bygga en liten studio och jag undrar vad för typ av tangentinstrument man ska ha för att göra beats i typ logic pro. Vill ha något som man direkt kan koppla in i datorn med USB eller så samt att det inte ska vara så där jätte dyrt har kollat på det här: http://www.thomann.de/se/akai_mpk_mini.htm vad tycker ni ?? för mig verkar det verkar vara lite för litet och lite mer pengar än så kan jag lägga ut typ 1500 kr eller nåt. TACK !!!
×
×
  • Skapa ny...