Jump to content
Annons

Hattifnatten

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Tack Hegobald. Har fått dessa rekommenderade även http://www.ordermusi....uid-saffire-56 http://www.ordermusi..../firewire/8pre http://www.ordermusi....hunderbolt-usb http://www.ordermusi....ite-mk3-hybrid http://www.ordermusi....rt/usb/ua-1610 http://www.ordermusi....ire/apollo-duo
  2. Jag behöver lite råd. Setup idag: M-audio Profire 610 http://www.m-audio.c...ProFire610.html Ett par Genelec 8020b http://www.4sound.se...k?product=60340 Beyerdynamic tg-x80 -Dynamisk mikrofon. Jag vill köpa ett mycket bättre ljudkort. Ett med stabila drivrutiner och som är någorlunda "framtidssäkert". Firewire eller usb 3.0 för PC-användning. Ett med bättre ljudkvalité än det jag har idag. Jag önskar att kunna spela in ljud med högkvalitet med hjälp av kondensator- och dynamiska mikrofoner. Om möjligt så får ljudkortet gärna ha en inbyggd högkvalitativ DAC med hörlursförstärkare som orkar att driva ett par Sennheiser HD650 eller värre. Men! Jag tror inte att denna produkten som jag söker finns. Jag misstänker att jag får ta och köpa flera olika separata burkar för att få ut maximalt med kvalitet? Se ett ljudkort, en hörlursförstärkare, en mikrofonförstärkare osv. Hur ska jag göra och vad rekommenderar ni? Budget max 20 000 kr. Jag ska även fixa akustiken i det tilltänkta rummet med diverse produkter. Lyckades med bedriften att lägga tråden i fel forumdel. Vore snällt om MOD kunde flytta till tråden till "Studiohårdvara-Ljudkort"
  3. Hejsan! Sitter idagsläget på ett externt ljudkort M-Audio Profire 610. Detta ljudkort har en inbyggd hörlursförstärkare. Frågan är då om jag kan köpa en extern hörlursförstärkare och koppla på ljudkortet utan problem? Tänkte att det kanske blir kaka på kaka? Eller att det kanske inte går? Hur som haver det är just detta jag behöver få hjälp med. Tanken är att jag ska investera i ett par Sennheiser HD650. Då jag vill få så mycket ut som möjligt av dessa hörlurar så funderade jag på att skaffa en extern hörlursförstärkare av god kvalité för max 2000kr. För den summan måste man väl få bra grejer? Kan nog gå upp någon hundralapp om det behövs för att få någon specifikt bra modell. Förkortat: - Kan man ha en extern hörlursförstärkare på ett ljudkort som har en inbyggdhörlursförstärkare? - Om ovanstående går, vad är den bästa externa hörlursförstärkaren man kan få för max 2000 kr? - Bonusfrågor: Kan den inbyggda hörlursförstärkaren i M-Audio Profire 610 driva ett par HD650 fullt ut? Blir det bättre ljudkvalité med en extern hörlursförstärkare? Tack i förhand för all hjälp till en okunnig!
×
×
  • Skapa ny...