Jump to content
Annons

FrozdY

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har testat andra portar men det hjälper tyvärr inte, kan inte koppla in den i en hub med egen ström, då funkade den inte alls, och fick inte med strömadapter till ljudkortet tyvärr. Jag har en kyl fläkt med egen ström och en usb hub med egen ström utöver det så det är bara ljudkortet som går från datorns ström. http://www.emusic.se/product/10377/Sennheiser-HD-280-PRO är mina lurar och jag vet inte vad som är låg ohm och så tyvärr.
  2. FrozdY

    RME Babyface problem

    Jag har problemet att den tappar anslutning lite då och då, jag har dom senaste drivrutinerna och så men ja, jag använder mumble för att det är tydligen det enda som tillåter mig att spela in när jag gör mina gameplay videos. När det händer så måste jag dra ut usb sladdarna, stoppa in dom igen och uppdatera mina inställningar i mumble, jag vet inte om det händer i andra program men ja, det verkar som om mumble är det enda program jag kan använda för att spela in röst, det hände i teamspeak med för övrigt, någon som har/har haft detta problem eller någon som har en teori på vad det skulle kunna vara?
  3. Hallå alla, jag är värdelös när det kommer till sånt här så jag tänkte kolla med er som kan om det finns en sida där man kan hitta allt detta på samma ställe? lurarna ska kunna sitta i ett 3,5mm uttag och så ska det helst vara XLR kabel ansluten mic och ljudkort, jag antar att det finns kablar på den sidan med. Mic stativ för bord och mic skydds platta behöver jag till det med men det finns väll där med antar jag. Micken ska helst inte ta upp för mycket av annat ljud runt omkring Ska funka till PC Windows 7/8 x64 Tack i förväg.
  4. det är 3,5mm jag menade, kollade på mythbusters samtidigt så man skrev det i stället 😛 men i alla fall, ljudkortet kör väll inte XLR? anledningen till att jag behöver det är för att det är dom ända kablarna vi har på jobbet så man skulle kunna "låna dom på obestämd tid" och testa dom micarna vi har där och så. Sen vill jag ha sjukt bra ljud ut i micen, någon som inte tar upp för mycket runt omkring sig.
  5. Hallå alla, jag är värdelös när det kommer till sånt här så jag tänkte kolla med er som kan om det finns en sida där man kan hitta allt detta på samma ställe? lurarna ska kunna sitta i ett 3,5 tums uttag och så ska det helst vara XLR kabel ansluten mic och ljudkort, jag antar att det finns kablar på den sidan med. Ska funka till PC Windows 7/8 64 Tack i förväg Edit: Mic stativ för bord och mic skydds platta behöver jag till det med men det finns väll där med antar jag
×
×
  • Skapa ny...