Jump to content
Annons

Sebbeproo

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. OKej om man köper ett par lurar och gör en låt och sedan monitorer att lyssna med efter eller köra låten i dom direkt ... Har du nnågra tips på bra hörlurar och monitorer ?
  2. Bra att FL inte är några problem ! När du skriver om inte monitorer kanske ett par hörlurar , menar du att jag sitter och gör musiken och lyssnar genom hörlurar? E de så värst nice , vill man inte ha fat ass sound i hela rummet? Tacckarr!
  3. Förstod att de inte var något problem med FL ! När bör man köpa ny utrustning då ? Vad för utrustning tänker du på? Ett bra ljudkort vill man kanske ha hela tiden så man inte gör massa låtar med cp ljud? Tackar'!
  4. TJena! Jag har nu hållt på med att skapa house/dans musik i nästan ett halvår och gjort stora framsteg. Men jag har fortfarande lite funderingar.... Alla shöötar om hur kasst och p12 FL Studio är men är det verkligen det? Avicii använder, Nause , Deadmau5 , Steerner osv... Sen undrar jag vad som är bra att ha med i en studio när man bara ska skapa dans musik.. Är ett MIDI-keyboard något som hjälper en på vägen? Monitorer vs högtalare? Ljudkort osv? Extremt bra musikförmåga? haha Till sist undrar jag om det är lätt att göra musik på en laptop eller vill du ha större ytor att röra dig på? Det verkar som att många gör lite både och 🙂 Skulle va fett med lite råd!
×
×
  • Skapa ny...