Jump to content

ChristopherHerrey

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About ChristopherHerrey

 • Rank
  På gång
 1. Hej! Ja i aktivitetshanteraren står det stt CPU går upp på 15% max när jag kör maxat allting. Hursomhelst, i programmet såg jag precis att det finns en egen liten mätare för CPU aktivitet och där går den upp till 100% varvid ljudet bryts av.
 2. Jag har en Samsung Evo 850 SSD som jag kör hela biblioteket på. Den är inte heller på C disken (som också är en EVO 850 SSD)
 3. Ja jag kör på en 3770k processor. Använder max 10% capacitet så tycker det känns konstigt om det skulle bero på processorn. Har 16 GB i RAM. Spelar mycket riktigt in med via midi från ett USB keyboard. Men har även mycket latency med andra program också. Har kört alicia keys Piano ljud och får samma problem där, dock inte till lika stor utsträckning då det ljudbiblioteket inte är lika stort.
 4. Tjena! Jag undrar om det finns någon här som kan lite mer om detta än mig. Jag kör en Scarlett Focusrite 2i4 och en Intel i7 processor 3k. Processorn är något gammal men borde fungera felfritt. Men sitter just nu med en hel del latency när jag spelar in med mitt Synchron Pianos Steinway D. Det är en ganska krävande ljudbibliotek och när jag sitter med fullt ös har jag ca 800 voices samtidigt. Jag kör en buffert på 512 och då börjar den knastra och låta något så väldans. Så då höjer jag den till 1000 istället men då är latencyn uppe i 50 ms och det är bara för mycket. Så jag tänkte att något må
 5. Söker recension på Gotlands tonsättarskola från någon som gått där. Generellt om det är en bra skola och om man utvecklas mycket etc. Jag skriver mycket klassiskt/filmmusik och vill bli bättre på att orkestrera.
×
×
 • Create New...