Jump to content
Annons

Appeltofft

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Okej! Men tack så jättemycket för er hjälp! Ska inhandla dessa produkter och sen får vi se 😄 Tacktack!
  2. Okej då kan det vara problemet då 🙂 Så du menar att jag ska ha en sladd, som har Ministereotele i ena änden, som i andra änden delar sig till TVÅ st XLR som går in i varsin monitor? ☺️ edit: gjorde en bild som visar hur det ser ut just nu. finns i mitt första inlägg edit2: Såg ditt inlägg. Kan man alltså koppla in dom röda eller vita (rca?) i en sån där adapter?
  3. Okej det är inte så att jag kanske behöver ett ljudkort? Eller någon koppling med en RCA kabel? Det är en sån här som jag köpte på ÖB: http://www.billebro.se/myshop/myshop_images/PRID_4937_im_223115_RELOOP_PP.jpg Det ska alltså fungera med en adapter med 3.5 och sen direkt in i datorn med 3.5mm?
  4. Hejhej. Jag har två stycken Aktiva monitorer av märket Yamaha hs80m men de låter riktigt konstiga. Dom är sammankopplade med XLR-TELE kablar. Som på bilden http://www.kjell.com...-tele-1-m-svart Jag ska enbart spela ljud från dator och mobil vilket gjorde att jag köpte en adapter från tele till 3.5mm uttag, så jag bara kan koppla in dom i datorn och spela. Men! När jag spelar ljud så låter det litegrann som ett badrum... och det är fel. Jag behöver verkligen hjälp hur detta ska lösas.. Är det någon adapter av något slag som jag behöver? Grejen är den att dom låter helt okej när jag ändrar i inställningar att enbart spela i vänster ELLER höger monitor, och då spelas det ur båda. Men när jag kopplar in tvn/mobilen så låter det skit igen 🙁 Edit - gjorde en förklarande bild.. http://fuskbugg.se/dl/7XDjdy/namnls.JPG MVH
×
×
  • Skapa ny...