Jump to content
Annons

sanna-h

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då sanna-h senast vann var 19 oktober 2012

sanna-h hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Växjö
  1. Har en gitarr-relaterad fråga men jag vet inte om den platsar i någon av de andra trådarna så jag skriver här. Stötte hur som helst på meningen "Govan plays an astonishing outro that combines passionate feel with finger-pretzeling technique" i en musikartikel som översätter till svenska och funderar på hur man skulle kunna uttrycka "finger-pretzeling technique" på svenska. Det bästa jag kommit på hittills är "fingertvinnande teknik" eller "teknik som nästan knyter knut på fingrarna", men det känns som att det borde finnas något bättre sätt att säga det på. "Finger-pretzeling" får trots allt 259 träffar på google, så det är inte totalt nyskapande. Har bara totalt hjärnsläpp och skulle vara väldigt tacksam om någon har något förslag.
  2. Hej Daniel! Kul att du är intresserad. Har dessvärre inget inspelat än, eftersom jag tänkte att det kunde vara bra att hitta folk att dela idéerna med innan jag snurrar in mig i något som ingen annan vill spela. Nästa steg skulle väl kunna vara att börja fundera på vad det egentligen är för musik man vill skapa och tja... börja skapa den. Du får gärna maila mig så kan vi prata vidare där (skickar mail som meddelande). /Sanna Man kan ju tycka det!
  3. Hej! Jag är en 22-årig gitarrist som är sugen på att börja skapa musik med andra människor igen efter ett par års uppehåll. Har mycket tankar och visioner och lite för lite tid, men det hade varit kul att hitta någon/några andra musiker att börja bolla idéer och spela med. Musikmässigt kretsar mina tankar kring något tungt och mörkt, melodiöst och uttrycksfullt. Några band jag gärna lyssnar på och inspireras av på olika sätt är Textures, Parkway Drive, Porcupine Tree, Opeth, Katatonia och Muse. Och om du gillar Devin Townsend kan vi nog komma särskilt bra överens. Jag spelar sjusträngad gitarr och skriver gärna texter. Jag har inte så himla stor erfarenhet av att spela metal, men lägger gärna ner mycket energi på att lära mig. Vill skapa något jävligt bra av allt som snurrar runt i huvudet, och hoppas att det kan finnas någon där ute som har liknande visioner. Det skulle förstås underlätta om du bor i närheten (jag bor utanför Växjö), men jag kan även tänka mig ett samarbete på distans för att sedan ha intensiva rep inför spelningar/inspelningar. Hör av dig om det låter intressant! /Sanna
×
×
  • Skapa ny...