Jump to content
Annons

Rasken

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det där fungerade alldeles utmärkt, tack! Vilket toppenforum det här verkar vara, superskoj att vara medlem. Tack för snabba och trevliga svar, trots min novis-nivå och triviala frågor.
  2. Är nog bara jag som är okunnig, men jag hittar inte ens vst-audio-system... Kanske ska tillägga också att jag använder en trial-period av Cubase Elements 6.
  3. Är helt ny på forumet så ha överseende om jag inte följer standarden för hur man postar ämnen. Jag är även helt grön gällande Cubase, så ha det i åtanke. Nu till mitt problem: Jag har nyligen införskaffat en Alesis MultiMix 4 USB samt en mikrofon för att koppla det till min MacBook Pro som kör på senaste OS (v. 10.8.2). Har testat grejerna i Garageband och där fungerar de fint, i den bemärkelsen att jag kan spela in och det låter bra. I Cubase har jag dock stött på problem med att "få in ljudet". Under VST Connections står samtliga inputs som ´not connected´ och det fungerar heller inte att välja ´USB Audio CODEC´ som jag får upp som alternativ. Får även upp ett felmeddelande när jag startar programmet: Någon som har något förslag? Jag har googlat efter svar länge, men det mesta jag hittar är i stil med "se till att ladda ner rätt drivrutiner", men det jag hittar gäller egentligen endast för Windows. Tacksam för svar och idéer!
×
×
  • Skapa ny...