Jump to content
Annons

Naikon

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Fan, Cubase kanske inte är programmet jag letar efter. Jag har använt Garageband och Logic i skolan hela tiden, men tyvärr har jag ju ingen Mac här hemma. Antar att man har blivit lite bortskämd med att allt ska vara lätt och fungera i Garageband. Finns det några liknande alternativ till Garageband till Windows? Hörtalas om Mixcraft. Provade att reseta, kommer fortfarande inget ljud. Måste starta om programmet.
  2. Har den redan ibockad 🙁 Visst, den funkar ju så att om du startar någon musikkälla utanför Cubase, så slutar Cubase att sända ljud. Men ljudet kommer ju aldrig tillbaka, utan man måste starta om hela programmet.
  3. Tjena! Behöver lite hjälp. Just köpt en midi-keyboard, och installerat Cubase. Var tvungen att installera ASIO4ALL, då det var delay på ljudet. När jag startar Cubase, och väljer ett instrument, så låter det och fungerar hur bra som helst. Men om jag sen tabbar ner Cubase en gång, och använder en annan ljudkälla, så slutar det att komma ljud ur Cubase när man sen tar upp det igen. Till exempel. Jag väljer att spela ett vanliga piano i Cubase. Fungerar bra. Sen kollar jag till exempel på en video på Youtube, eller lyssnar på Spotify, eller pratar i Skype. Då försvinner ljudet ur Cubase, och jag måste starta om hela programmet. Lite irriterande. Skulle också vilja använda programmet, alltså spela på MIDI:t, samtidigt som jag har uppe ett annat program, och Cubase ligger i bakgrunden. Går det? Någon som kan hjälpa mig? Hoppas ni förstod problemet.
×
×
  • Skapa ny...