Jump to content
Annons

arreparre

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jodå, ljudkort har jag så det är inget problem.
  2. Jo, jag har funderat på att köpa FL Studio och det är några saker jag undrar över: 1. Är det komplicerat? 2. Finns det bra loopar? 3. Har hört att man gör sina egna rumkomp. Stämmer det? Om svaret på frågan är ja, är det krångligt. Dessutom undrar jag om FL Studio passar mig. Jag har spelat gitarr ett tag och vill ha ett musikprogram där man enkelt kan spela in sång och gitarr och därefter kunna lägga till trumkomp och kanske någon effekt. Är det FL jag ska ha eller något annat. Acid har vi i skolan och det är kannon, får dock inte tag på det. Tack Mvh Jakob
  3. Var i Anderasson musik idag och de rekommenderade "FL Studio". Massor av loopar och det är inte så krångligt. Någon som har någon erfarenhet av "FL Studio"??
  4. Vet nån om man kan få tag på Acid i Sverige?
  5. Acid har vi i skolan och det är kannon. Fast läraren sa att det nog kunde bli svårt att få tag på det i Sverige, de köpte programmet i USA. Har jag fel?
  6. Min kära mor har en mac och jag har föreslagit GarageBand för henne men tanken på att jag ska sitta framför hennes "jobbdator" och spela gitarr hela dagarna lockar henne inte. Är "Cubase, Logic eller dylikt" komplicerade grejer?
  7. Jag har spelat gitarr ett ganska bra tag och nu vill jag ge mig in på låtskrivadet. Jag ska alltså köpa ett musikprogram. I detta program skulle det vara kannon om det redan ligger ett antal trumkomp, basgångar m.m, så att jag, genom att spela in sången och gitarren, sedan kan skapa en hyfsad låt genom att mixa ihop olika ljud som ligger i programet (låång mening). Vilket ska jag nu välja? Det är också bra om det inte är alltför komplicerat. Några tips?
×
×
  • Skapa ny...