Jump to content
Annons

Amo

Medlem
  • Antal inlägg

    1
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Amo

  • Födelsedag 1997-02-28

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Stockholm
  • Intressen
    Jag ägnar den största tiden på dygnet att sjunga. Oftast för mig själv. Har nyligen fått en synth som jag på något fint sätt ska fixa till i datorn. Annars ägnar jag gärna tiden till att rida eller vara med kompisar.
  1. Bara jag som bara kommer till steg 2 i bloggskapandet?

  2. Bara jag som bara kommer till steg 2 i bloggskapandet?

  3. Amo

    Då var vi framme!

    Ja, herregud! Jag har verkligen behövt en sån här sida. Där man kan fråga saker om sina musik grejjor program och annat! Att jag inte hittat hit förr?! Så till en liten presentation: Jag heter ....... men kallas i stort sett av alla jag känner för Amo. Jag har sjungit mest hela livet. Men börjar nu göra någonting av det. Så jag letar efter ett sådant där fiffigt program som jag kan spela både med mig och min keyboard i. Det fantastiska programmet är inte funnet... ÄN! Så jag har startat lite tafflande till en början att skapa egen musik. This is exciting! Nu vet jag inte om det var just det här jag skulle berätta i min presentation, men now you know! Jag håller annars på med djur, har både katt och hund. Bor i Stockholm. Och spenderar mycket tid i stallet också!
  4. Program, filer, uppdateringar... blir helt snurrig! Kan inte datorn hålla reda på sig själv?

  5. Har fått ett keyboard som jag ska försöka koppla in till ett datorprogram. Den heter "M-Audio KeyRig 49" Det är ett keyboard som måste få stöd av program och kan alltså bara spelas på genom ett dataprogram. Så min fråga: Vet ni något bra musikprogram så att jag kan spela på min synth genom den? Gärna inte alltför krånglig eller dyr. Jag vill också kunna spela in min röst och kunna lägga ihop dem. Helt enkelt skulle jag vilja ha ett låtskapar program som min keyboard fungerar genom. Den connectas med datorn genom USB.
×
×
  • Skapa ny...