Jump to content
Annons

staffan1962

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Precis det här var jag rädd för: strul strul och ännu mer strul. Jag visste att jag skulle köra fast och nu sitter jag med världens kraftfullaste musikprogram och får inget j-a ljud i det!
  2. Ja, ljudkortet är drivrutin. Youtube låter i ljudkortets hörlursutgång men inte ljudfilen! 🙁
  3. Har precis installerat Cubase 7. Vill spela in audiofiler f att rädda mina kassettinspelningar till digitalformat. Har Tascams ljudkort US 122 Mk 2 inställt på lowest latency. Ljudkortet är inställt som standard-media. Jag hör Youtube-ljud i ljudkortets hörlursutgång. Men audiofiler i Cubase hör jag inte. Inställning eller nåt jag missat i själva programmet? Audiofilen spelas in och jag ser grafkurvorna. Snabbhjälp nån?
  4. Jag skaffade en Tascam US 122 MK II för över ett år sedan. Sedan skaffade jag Cubase Elements 6. Får inte i gång nånting. Har PC med XP. Kanske inte går? Har en mother-keyboard med MIDI in i en Korg ljudmodul. MIDI-signalen går inte igenom datorn. Nej, jag fattar ingenting. Kan man gå en kurs? Men sen gäller det att allt funkar lika bra hemma som på kursen. Börjar bli rätt deprimerad för att jag aldrig kommer igång. Jag höll på mycket på 80-talet, med porta och kassetter och den tidens sequencer, men jag tappade greppet ungefär när CD-skivan kom. Sedan dess har jag inte kommit in i något vettigt musikskapande igen. Vad ska jag göra?
×
×
  • Skapa ny...