Jump to content
Annons

AbbeyRoad

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Fick med en skiva för drivrutiner. Tog en hel j***a timme att installera. Men det funkar!
  2. Då påverkas väll ljudet inåt också? Edit: Då installerar jag väll ASIO4ALL på M-Audio kortet? ELLER?
  3. Hej! Jag är en kille på tolv som just kastat sig in i musikskapandets ljuva värld 🙂 Jag har skaffat en mick, och piano att komplettera min PC (PC FOR THE WIN, (MACHATARE) Och jag ska köpa ett M-Audio Fast Track MKII. Och fick nys om ASIO drivrutiner. jag vet på ett ungefär hur det funkar, men inte så detaljerat som jag önskat. Om det är någon som vill hjälpa till. Snälla gör det! 😛
  4. Blir nog en sån. 🙂 Lite pengar kan man tigga in från vårdnadshavare...
  5. 😳 Mmm......Kay? Inget emot att det låter lite UppF*********t 😛
  6. Sången ska spelas när två personer åker i en hiss, och det blir en utdragen "pinsam tystnad" Sen ska hissen fastna, och sen händer.....Nånting. (Gud, jag är dåligt informerad...)
  7. Hej! Jag är en kille på 12 år som har fått i uppgift att göra en "hisslåt" (tråkig, långsam) till skolans årliga musikal. Jag är inte ny med att göra musik, men just den här uppgiften är extra svår tycker jag. Med andra ord, Jag har inte kommit någonstans. Jag har bara till den 20:e mars så jag är lite stressad. Jag har också provat att lyssna på andra kända lugna låtar som kan tänkas inspirera mig. Jag måste också hjälpa till med ljus och ljudmix på scenen. Någon som har tips hur man koncentrerar sig och varvar ner när man "jobbar"?
  8. http://www.diskant.se/view.asp?db=1&id=20150 Någon bra?
  9. Vad jag skulle ha köpt: MIC: Audio Technica AT2035, ca 1700:- mixer: Yamaha N8 ca 7800:- Ljudkort (litet men verkar bra): Focusright Saffire pro 14 Hörlurar: Sennheiser HD-25 Och någon dator hittade jag inte
  10. Externt, (jag har laptop) Och USB. Typ 700kr? Behöver inte så många funktioner, bara den har bra ingångar. (XLR, Banan, Hörlur(3,5) ut, Digital/SPDIF?)
  11. Jag har föresten en laptop som är rätt.... Speciell..... SPECS: HP, Compaq presario CQ61 CPU: AMD Sempron 2.00 GHz RAM: 3,00 GB OS: Windows Home Premium 64 bitars Och mer hittar jag inte just nu.
×
×
  • Skapa ny...