Jump to content

GuitarOYAA

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About GuitarOYAA

 • Rank
  På gång
 1. Hej, jag har nyligen gjort ett inköp av en fast track pro från m-audio. Men när jag försöker köra ut ljud till mina hörlurar från min windows 7 dator så skrålar ljudet, jag testade att köra fast tracken på min XP dator också, där var ljudet glasklart. Samma latency, bitrate och dylikt användes, någon som har någon aning om felet? Tack på förhand! MVH
 2. Hej, jag letar efter ett ljudkort med inbyggd preamp för mellan 1000-2000 kr. Jag ska spela in vokaler och möjligtvis lite akustisk gitarr, jag har kollat runt lite på mikrofoner och det lutar mot en Akg C3000/ tips. Funderar också på vad det är för intag man behöver för att koppla in mikrofoner. Jag får ursäkta om jag ställer några dumma frågor men har precis börjat med detta. Tack i förhand!
 3. @Drloop Tack för ditt snabba svar, jo det verkar ju vara en bra lösning, men jag har inte tillgång till dator hela dygnet, så jag funderar om det finns nån lösning som man kan använda utan tillgång till dator?
 4. Hej, har nyligen blivit mer och mer intresserad av att skaffa lite inspelningsutrustning för att spela in när man sjunger och när man spelar lite akustisk gitarr. Har ganska stram budget så har inte råd med hi-end equipment 😉 Just nu funderar jag på en AKG c3000 mikrofon, och jag undrar vad man behöver för mer utrustning för att köra ljudet direkt från mikrofonen till ett par hörlurar Och få lite bra ljud. Med möjlighet att spela in Tack för alla svar!
×
×
 • Create New...