Jump to content
Annons

M_D

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om M_D

  • Födelsedag 1985-01-16

Om mig

Socialt

  • Skype
    richard_jalakas@hotmail.com
  1. Ja det var vad jag menade. Ok, då gäller någon av utgångarna på ljudkortet. Ursäkta - är äckligt amatör på detta. Men men, man måste ju börja någonstans. Finns det konvererare från en av M-Audio RCA kabel till tele ut som är på lurarna...?
  2. Hej! Sitter med ett M-Audio Delta 1010LT ljudkort + ett par nya AKG-lurar. Jobbar i Windows XP än så länge. Hur får jag ljud ut ur hörlursporten? Eller ska jag gå "bakvägen" via någon av alla dessa XLRs från ljudkortet direkt? Tacksam för all möjlig hjälp + coaching...
  3. En våg vi måste passa på att rida; Senast idag noterar jag att dollarn står i 6,18!! Så det känns ju liksom som om man bör passa på att shoppa prylar från amerikanska internetbutiker, då man inte har det så fett ställt... Saken är ju bara den nu att det ska finnas någon slags tillförlitlighet, ett vettigt sortiment och bra priser som inte får det hela att bli en dålig affär i jämförelse mot att shoppa här hemma. Är ute ett fräscht par AKG lurar och kanske något synt-stativ och lite kablage... Vilken amerikansk internetsite motsvarar typ våran musikbörs här hemma? Hjärtligt tacksam för bra tips!!
  4. M_D

    Årets skivor.

    Vill rekommendera de plattor jag betalade för som släpptes i år: Infected Mushroom - IM the Supervisor & Etienne de Crecy - Superdiscount 2 Jäkla torrisar i Sverige. Det var ju inte en enda butik som köpte in Astral Projections nya "TEN". Med stora förhoppningar på år 2005! //M_D.
  5. M_D

    Vart börjar man?

    Hej alla proffs! Jag är så jäkla efter på det här med studio. Min dröm är att bygga en egen studio för eget musikproducerande när jag får råd. Men vart börjar man? Vad kan man göra själv och vad ska proffs göra? Vad är det man alltid behöver i grunden? Vad jag har förstått så är det ganska mycket upp till en själv numera. Praktiskt taget så verkar vemsomhelst kunna fixa en hemmastudio på ett par dar. Mycket mjukvara och ett par hårdvarusynthar så har man det. Jag har bara jobbat i Reason som grund hittills, konstant i snart 3 år, och tro mig, man får faktiskt till ganska mycket ur ett program bara man djupforskar. Gör det mesta inom den elektroniska genren. Vet att jag har känslan för att skapa min egen musik. Men känner att jag vill ta några kliv upp för spetsa till mitt material och för att få till ljudkvalitén och soundet. Gick media med ljudutbildning som fördjupning, så en del baser kan jag. Men att bygga en egen studio känns sååå avlägset... Detta är min dröm - att fixa kvalitétsverktyg till en bred monsterstudio för elektroniskt musikskapande, det är det jag siktar mot. Samtidigt går ryktena om att man klarar sig inom den elektroniska genren enbart med virituella verktyg nuförtiden. Har aldrig hållt på med DJ:ande ens, vilket de flesta producenter verkar ha gjort/gör. Alla snälla och duktiga - hjälp mig med min dröm, ni som kan! Antar att jag låter pinsamt okunnig nu. Men ge mig några råd så ska ni få några % per sålt album sen! All respekt och tusen tack till alla kunniga och givmilda inom studiokunskapen! //M_D
×
×
  • Skapa ny...