Jump to content

fsandberg

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About fsandberg

 • Rank
  På gång
 1. Allt funkar som det ska! kan meddela att det känns magiskt! tacka alla som har hjälpt!😄
 2. kan jag inte välja att cubase ska spela upp ljudet istället för trummorna då? nej, har hörlurar tack för svaren btw, uppskattar det!
 3. "Du vill ha det faktiska ljudet från din ljudmodul till cubase och spela upp modulljudet samtidigt som låten?" korrekt! Men ljudet blir väll mkt bättre om man spelar in från MIDI out? än att spela in från headphones? Jag har Addictive Drums men stötte på så extremt mkt problem så försöker att spela in modulens trumljud att börja med. Är det inte möjligt att koppla trummornas ljud till stero out?.. MIDI out till cubase sen vidare till mitt ljudkort som skickar både låten och mitt trummljud till samma kanal.?
 4. hej, Alesis dm10 <> M-audio uno <> Cubase har nu googlat 3 timmar om dagen i 2 veckor men inte hittat nått.... min fråga är nu hur f.an får man MIDI input (ljudet från mina trummor) till Stereo output?? För tillfället är det så att mitt ljud från trummorna får jag ur trummorna och låten jag ska spela till hör jag i högtalarana. jag vill ha mitt trummljud och låten jag ska spela till i samma högtalare. När jag försöker gå in och ända output så finns det inte steror output utan bara nått annat helvette.. Skulle gråta av lycka om nån kunde hjälpa mig med det här!
×
×
 • Create New...