Jump to content
Annons

gypsycamp

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hejsan, Tänkte kolla hur folk gör för att plugga blindrör, har en massa extrarör för framtida multikablar, hdmi, cat5 osv, har inge superlust att bara dra i en massa latex då det blir bökigt att få bort då det har härdat. Har letat efter exempelvis gummiplugg för ändamålet men inte hittat något vettigt, möjligt att det skulle kunna finnas på Kuntze!? Kom gärna med tips! Tack på förhand
  2. Well, den ursprungliga planen var att använda 70mm förstärkningsreglar, vilka klarar ett spann på 3.5 m med 3 lager gips utan att bygga allt för mycket på höjden. Håller som bäst på att påbörja ett större bygge i en lokal med standard 2.4m i takhöjd. Plyfa idéen är ett smart alternativ. Tack för tipset med konstruktionsvirke! Så här ser lokalen ut. 4 kontrollrum samt ett liverum med vocbås.
  3. Hejsan, tänkte kolla om någon har använt 45 x 90 träreglar i ett fribärande undertak med lyckat resultat med ett spann på ca 3.5, med 3 lager gips. Det blir ungefär 30 kg i vikt per kvm2, jag antar att det är i det klenaste lagret och risken finns att taket börjar svikta.
×
×
  • Skapa ny...