Jump to content
Annons

Uggla

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Aha! ja det är såndära bas jag är ute efter. tack så mycket för reasonfilen också. nu förstod jag grunden och kan göra lite svängiga grejer 🙂 kan du förklara hur man sidechainar? Mvh.
  2. Ja, det var ju ingen raketforskning direkt.. Tack så mycket för hjälpen! Roligt att höra hur det gick till förr för sånna som mig som är födda på 90 talet! Kan lägga upp ett litet smakprov sen och se vad jag har knådat ihop, skulle vara kul med lite tips hur jag kan utveckla det vidare. 🙂 Edit. Nu har jag lekt runt lite och inte fått till det något särskillt bra, visst hör man vad det är jag försöker åstakomma men det är verkligen inte där än. Tar fram en thor och en analog osc. väljer vågformen och sen hittar jag en skön rytm, sen så fixar jag ett fint subbigt "whoommb" med hjälp av attack/release. Blir mest en jäkla gegga och svänger inte ett dugg. men har ni några tips? Hur gör ni? Håller fortfarande på att lära mig den tekniska biten så ni får gärna förklara mer djupgående!
  3. Hejhej. Efter att ha läst på detta forumet en lång tid bestämde jag mig för att göra ett konto och ställa en fråga som jag har undrat länge. Jag undrar hur man får till den där tyspiska tech-house basen, har försökt många gånger men får aldrig till det sköna gunget som man vill ha, därför låtit bli att göra just Tech-house. Här har ni några praktexempel på vad jag menar! http://soundcloud.com/per-hammar/per-hammar-longo-original-mix http://soundcloud.com/per-hammar/per-hammar-bad-mustache http://soundcloud.com/djmaikalca/maik-alca-subbass-original-mix Skulle vara kul om någon vill hjälpa! Jag andvänder reason 6.
×
×
  • Skapa ny...