Jump to content
Annons

jong

Medlem
  • Antal inlägg

    44
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. sluta gnälla. om folk inte skrev spydigheter, nedlåtande kommentarer och ändlösa frågor om ljudkort och hur man startar cubase, så hade vi firat inlägg nummer 10 000 istället. sälj gitarren. om du inte får det du begärt så ljug ihop något, skriv det och reta upp folk ännu mer istället. Haha... Det här är min tråd, jag ska ha sista ordet... Ja, jag får väl ljuga ihop något. Men jag tänker inte skriva det här.
  2. Nu är jag nog färdig här. Orkar inte tjafsa mer. Vi får se vilket pris jag säljer den till. Tack för all hjälp, ni som har tillfört något. Vore tacksam om den här tråden kunde stängas. Nån snäll moderator kanske kan göra det?
  3. Det här har blivit en väldigt uppblåst historia. Tack för att ni idiotförklarar mig. Det är precis vad jag jag behöver. Allvarligt talat, jag får förmodligen ingen gitarr såld för 5500. Men jag tycker att det kan vara värt att testa, och jag förväntar mig svar som "4000 kan jag ge för den" eller liknande. Märker jag att den är värd långt under det så får jag väl sänka priset. Får jag 5500 för den så är det bra, visst, men jag försöker fan inte pracka på någon nån gitarr. Då hade jag lovordat den ännu mer och ljugit utav bara helvete. Faktum är att gitarren är så fin som jag har beskrivit den, de som vill kan gärna få komma och titta. Och i affären kostade den dagen innan kampanjen 7900, jag var själv där och tittade. Hur nu det skulle imponera på er. Och som någon skrev, det är inget fel att ta mycket betalt. Men det finns en gräns även för mig. Tro det eller ej. Och vad är det för jävla budgivning nån har börjat med. Sluta håna mig. Ge mig istället råd och försök att inte förklara hur dum jag är. Snälla. Tack.
  4. Nu är det ju inte ett år sedan jag köpte den, men jag förstår hur du tänker. Och det är ingen som blir lurad, den här gitarren är nog värd en del. Du skrev i Maj och 10 månader sen, 9 månader ifall det var sent i Maj, är väl ändå ganska nära ett år? Värd en del? Tja, för minst 9 månader sen så var den värd 4.900 kr till en affär som säkerligen gjorde förtjänst på affären så jag har fortfarande svårt att se hur du tänker. Ifall du lyckas pracka på någon stackare den så be my guest. Jag hade aldrig gjort så dock. Men herregud vad ledsen du verkar. 9 månader sedan är det ja, och det är inte ett år. Du tycker alltså att jag lurar någon därför att jag försöker sälja min gitarr till det pris jag tror att den är värd? Nu får du ursäkta, men nu är det faktiskt jag som inte förstår riktigt hur du tänker. Anledningen till att jag startade den här tråden var ju att jag ville ha tips och förslag, och de jag har fått hittills har jag tagit till mig av. Det handlar absolut inte om att lura någon, får jag den inte såld för 5500 så är den väl helt enkelt inte värd det. Jag tycker hursomhelst att det kan vara värt att testa.
  5. Nu är det ju inte ett år sedan jag köpte den, men jag förstår hur du tänker. Och det är ingen som blir lurad, den här gitarren är nog värd en del.
  6. Det kan jag kanske visst. Vi får se.
  7. Nu har jag tyvärr inget hardcase, däremot en rejäl gigbag som håller bra. Jag ska nog lägga ut den för 5500 iallafall, sedan får vi se vad det lider...
  8. Ja, det är horribelt att sälja, men eftersom jag är en fattig student och dessutom inte är tillfreds med den här gitarren så är det tyvärr den enda lösningen. Även fast det vore fint att ha en andragura.
  9. Ytan är lackad och visst är hon fin... 😆 Fast det är bara i vissa ljus och i vissa vinklar man kan se träet titta fram. Då är den som snyggast tycker jag. 5500 låter som en vettig idé!
  10. Kom igen! Vore trevligt med fler prisförslag... Jag vill ju få så mkt som möjligt för den!
  11. ja det var ju ett steg i rätt riktning så håll till godo bild från e-bay och länken Du är kung! Exakt så ser den ut!
  12. Anledningen till att jag säljer den är att jag har lagt av med metal, numera håller jag faktiskt på med vanlig rock/hårdrock samt lite blues. Och jag känner att det är synd att "hålla igen" med den gura jag har. Den har så mycket mer att ge, och jag kan inte använda den fullt ut. Därför vill jag ha en annan gitarr som passar mig bättre. 2000-2500 är på tok för lite, det är vad man kan ge för en halvtaskig fenderkopia ny. Och det här är som sagt ingen budgetgitarr. Jag har funderat i priser runt 4000-5000 och det tycker jag låter rimligt. Är det någon som har några andra förslag? Kan säga att modellen är väääldigt svår att få tag på, och jag vet inte ens om den längre tillverkas. Den finns inte på ESP's hemsida och jag har aldrig sett en annons med den. Jag har sett ganska många recensioner, men ALDRIG någon bild! Väldigt frustrerande...
  13. jong

    Ska sälja min gura...

    Hej! Som vissa av er vet så går jag i gitarrbytartankar, och för att över huvudtaget ha råd med en ny gitarr så måste jag sälja den jag har nu. Problemet är att jag inte är hundra på vad den är värd... Och jag vänder mig nu till er med lite specifikationer. Någon bild har jag tyvärr inte just nu, men jag ska beskriva den så utförligt jag kan. ESP/LTD MH-200, svart och snygg Två Duncan Designed humbuckers Licensed Floyd Rose En volym- och en tonkontroll 3-läges switch Rosewoodbräda med, enligt mig, fina inlägg. Jag har ägt denna sedan i maj förra året. Jag har varit försiktig med den och genomfört en spelning. Det finns bara ett synligt märke på den, och det är på baksidan. Jag betalade 4900 för den ny, men det var under en kampanj så dagen innan hade den kostat 7900. Här har ni något att bita i! Vore väldigt tacksam om någon visste på ett ungefär hur mycket jag kan få för den!
  14. Hej! Som vissa av er vet så går jag i gitarrbytartankar, och för att över huvudtaget ha råd med en ny gitarr så måste jag sälja den jag har nu. Problemet är att jag inte är hundra på vad den är värd... Och jag vänder mig nu till er med lite specifikationer. Någon bild har jag tyvärr inte just nu, men jag ska beskriva den så utförligt jag kan. ESP/LTD MH-200, svart och snygg Två Duncan Designed humbuckers Licensed Floyd Rose En volym- och en tonkontroll 3-läges switch Rosewoodbräda med, enligt mig, fina inlägg. Jag har ägt denna sedan i maj förra året. Jag har varit försiktig med den och genomfört en spelning. Det finns bara ett synligt märke på den, och det är på baksidan. Jag betalade 4900 för den ny, men det var under en kampanj så dagen innan hade den kostat 7900. Här har ni något att bita i! Vore väldigt tacksam om någon visste på ett ungefär hur mycket jag kan få för den!
  15. Aa, jag kollade in X50. Gillar tyvärr inte utseendet på den, och utseendet betyder väldigt mycket för mig...
×
×
  • Skapa ny...