Jump to content
Annons

JopaG

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. JopaG

    Jingel program?

    Hegobald: Hmm, nja. Det där känndes mer som en DJ-leksak, Jag tittade lite på filmen som fanns på sidan, men kännde ingen wahoo känsla. Kör du detta??
  2. JopaG

    Jingel program?

    Stratsvante: Jag vill kunna sätta Cue punkter, kunna göra loopar, Touche screen, kunna mixa ihop två låtar, kunna fade in / fade ut, kunna klippa och klistra och få ihop en ny låt. Sedan kunna lägga en playlist. Idag kan jag göra de mesta av detta, men programmet är utvecklat till windows 2k och funkar inte hundra i Windows 7. Sedan är det inte heller touche komp. Linus: De där såg ännu mer EPA ut än Jazler. Har du provat de där?
  3. JopaG

    Jingel program?

    Hej! Idag använder jag ett eget programmerat program, men jag saknar en hel del funktioner och source-koden finns på en server hos en gamal arbetsgivare som har gått i KK för många år sen. ;( Har även provat på Jazler, men gillar inte programmets uppbyggnad och vill därför prova lite andra program. Använder det mestadels till att spela på olika sportevenemang och behöver därför ett snabbt och lätt överskådligt program. Någon som har provat lite olika program och kan ge lite tips? Mvh Johan G
×
×
  • Skapa ny...