Jump to content

Kallek94

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kallek94

 1. Men det funkar ju bra om jag bara har på den när jag spelar in? sen stänger jag av den när jag ska mixa? Tack för svar!
 2. Okej! Jag avaktiverar dom också när jag spelar in. Men nu hittade jag en grej som heter "low latency mode" som finns i transport bar. Det funkar nu om jag har det aktiverat när jag spelar in. Fattar dock inte varför den finns. Den borde ju vara aktiverad hela tiden isåfall.. Vet inte om det finns nackdelar med den här funktionen men det funkar nu!
 3. Jag avaktiverar alltid alla pluggar när jag ska spela in. Så det kan inte vara problemet . När du säger stereobussen, menar du masterspåret då?
 4. Tjenare! Igår när jag satt o fixade med en låt så märkte jag att det blev fördröjning när jag skulle spela in sång. Väldigt irriterande för att bara nån timme tidigare samma dag funkade det klockrent. Jag måste få det att fungera snarast. Jag har ett Focusrite Saffire Pro 24 DSP ljudkort som går via firewire till min iMac (2011). Jag har i7 och 8gb ram så det ska ju vara mer än tillräckligt. Har försökt att sänka Buffer size osv men inget funkar. Skulle uppskatta hjälp så fort som möjligt! Tack på förhand! Mvh Kalle
 5. Tjena! Sitter nu med ett Apogee one och ett par m-audio av40 monitorer. Från ljudkortet så går ljudet in i Aux ingången på monitorerna . Jag har tänkt att uppgradera till ett par Yamaha hs50m eller några i den prisklassen men då måste jag ju köra in i TRS ingångarna. Då undrar jag, vad finns det för kabel man kan köpa? Skulle en sån här fungera bra: http://www.thomann.de/se/the_sssnake_ypk2050.htm / Kalle
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.