Jump to content
Annons

Kajalkenny

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jo det har jag redan testat, men det hjälper inte mot latency:n efter som det är fortfarande signalen mellan modulen och datorn, eller i datorn som fördröjer. Plus att jag inte skulle kunna använda mig av metronomen ifrån Logic då.
  2. Inte jätte stor fördröjning, men för stor enligt mig. Om jag först skriver ut miditrummor och sen spelar in med dom på så blir det som flam på varje slag.
  3. Jag har håller på nu att spela in trummor med ett digitalt trumset, men jag har problem med latency! Jag använder mig av Roland TD4KX2 och jag har testa olika varianter med inspelningen. Först så har jag använt mig av en midi/USB kabel rakt in i datorn (Midi out/ USB in/) vilket inte har fungerat så bra. Jag har också testat mig av att spela in med tele från trumsetet in i en UX2:a, men det är även en liten latency med denna metod. Jag undrar nu om någon vet hur man man kan fixa det här problemet med latency alltså om man kan dra det från modulen in i thunderboltintaget tex eller något liknade?? (sitter på en macbook pro) Hjälp skulle uppskattas!
×
×
  • Skapa ny...