Jump to content
Annons

chokladfrosting

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Har försökt kolla om en sån här tråd finns, men är ju ny så jag är lite halvmed på hur man kollar upp det... 😉 Så om det finns det kan ni kanske länka, annars svara på min fråga? 🙂 När jag klickar upp Cubase kommer detta meddelande: Impossible to record audio because the audio input is not active. Open the asio direktX Full duplex setup dialog. Make sure that a device is selected in the input ports section and that its check box is activated. Hue ska jag göra för att den ska bli nöjd?
  2. Limpan: Tack så mycket! 🙂 Okej, bra, ska försöka leta upp det 😛 Chae: Tack, det ska bli gott 😄 sadomachine: Tack och bra 🙂
  3. Hellu! Har några frågor. 1. Har gjort ett midi-spår och får signal och ljud som jag ska. Men när jag öppnar sound browser försvinner ljudet på spåret (även om man spelar in igen hörs det inget) när jag försöker klicka på ett ljud i sound browser. Finns det någon självklar lösning på detta eller behövs mer info?
  4. Var är den man gör inlägg med frågor? 🙂
  5. Hejsan! Jag är en tjej som nyss börjat använda Cubase 5. Men jag har (hehe) en hel del frågor och problem med det på grund av att jag är nybörjare. Jag tycker det är jättekul med musik och spelar ett par instrument. Sen sjunger jag även mycket, så det är den största anledningen till att jag ville lära mig att använda Cubase. Än så länge har jag bara spelat in en låt. Ha det gött!
×
×
  • Skapa ny...