Jump to content
Annons

SweSam

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för infon Martin, har slängt upp en tråd på forumet i fråga.. Hur brukar det annars vara, stämmer värdet ganska bra överens mellan USA och sverige, är det högre åt något håll?
  2. Har nu fått reda på att det är en 1976 Ibanez Custom Agent... hittade en som låg uppe på US Ebay för 900 dollar(strax under 6000 kr), men skulle det vara det egentliga värdet eller bara en hyffsad siffra? Och skulle det stämma överens ungefär i sverige?
  3. Fick den säkert för 10 år sedan och han hade den i sin ägo ett bra tag innan dess vet jag, iaf innan jag fanns(22 år) men den är i bra skick. Har en bunt serienummer eller nåt på baksidan av huvudet om det nu betyder nåt.
  4. Tjena! Jag har en sjysst gitarr som jag fick av min morbror när jag var liten för att han ville att jag skulle spela lite gura. Det blev inte så, och nu tänkte jag äntligen "göra mig av med den". Problemet nu är att jag inte har en susning om jag kan få nånting för den, och i sådana fall hur mycket den är värd. Om det är någon som har en aning, eller en kvalificerad gissning så skulle detta uppskattas! Lite bilder på gitarren i fråga: http://inset.se/temp/1.jpg http://inset.se/temp/2.jpg http://inset.se/temp/3.jpg http://inset.se/temp/4.jpg Tack så länge!
×
×
  • Skapa ny...