Jump to content
Annons

minimal88

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Jag har ett Gigabyte GA-890GPA-UD3H, inga andra PCI-express installerade och använder mig av det inbyggda nätverkskortet, alltså trådlöst. Jag kanske skall göra en till formatering och göra allt enligt manualen. Vilken latency kan man vänta sig med en rätt sjysst dator?
  2. Det är helt okej om man använder någon synthvst, men jag spelar piano, då Går det inte att spela. Det är ju jättelång fördröjning. Det funkar helt enkelt inte.
  3. Hej Otto! Ja, tyvärr gör jag det, så det är dessvärre inte där felet ligger. Däremot löste de nya drivisarna lite småfel som kom iom Windows 7 64 bit.
  4. Var kan felet ligga tro? Har provat installera om drivrutiner, och jag har formaterat om datorn flera gånger med samma problem som följd.
  5. Hej Claes! Tack för ditt svar, provade programmet som du tipsade om, och mycket riktigt så fick jag för höga nivåer ibland, och den föreslog att jag hade dåliga drivrutiner till någon hårdvara, men jag har provat allt. Värt att nämna är att kortet satt i en annan dator förut, och betedde sig precis lika dant där. Nu har jag en mycket bättre dator (Stationär) med ganska bra hårdvara. Tycker inte att jag ska behöva sitta på runt 6-7 ms för att inte ha några problem? Någon aning om vad felet kan bero på?
  6. Tack! Ni har tänt ett ljud i mitt huvud, kanske inte är dags för ett ljudkort med andra ord. Frågan är var felet kan ligga. När jag väljer 2 ms så blir det ett sprakande, distat ljud så fort jag spelar, samma på 3 ms (lite mindre) och på 4 ms också (ännu mindre) på 5 ms fungerar det hyfsat men sprakar ifall jag spelar för många toner samtidigt. Jag har en rätt hyffsad dator annars, stationär 3,4 GHZ AMD, 4 GB Ram, SSD hårddisk så det borde väl inte vara några problem?
  7. minimal88

    Ljudkortsångest

    Hej Studioforum, Jag behöver er hjälp, har senaste åren haft ett E-MU 0404 PCI-ljudkort som har fungerat förskräckligt dåligt. Ljudet försvinner så man måste installera om drivrutinerna igen, starta om datorn, massa krångel, och när det väl fungerar så är det otroligt dålig latency, ja, man har ingen lust att ens försöka spela in något. Det jag kommer ha ljudkortet för: Användning av VSTer genom mitt miditangentbord Koppla dem till mina M-Audio studiomonitorer genom 6,5 mm kabel Koppla in en elgitarr någon gång, så det vore ballt ifall jag inte behövde någon förförstärkare En kanal in räcker Jag vill inte ha några som helst eftersläpningar när jag använder VSTerna, är det möjligt ifall man har en sjysst dator med ett bra ljudkort? Egentligen räcker det med En eller Två in-kanaler eftersom jag aldrig kommer använda fler. Internt/Externt/Firewire/USB osv spelar ingen roll. Bara jag får ett så bra och stabilt kort med låg latency som möjligt. Prisidé Runt 2000 (+-500) Någon som kan hjälpa en vilsen en? Med vänliga hälsningar, Lukas
×
×
  • Skapa ny...