Jump to content
Annons

Oskar S

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för alla svar. Då blir det så att jag köper ett ljudkort och även ett inspelningsprogram, vilket är att rekommendera för mac?
  2. Tack. Då vet jag med säkerhet att jag inte behöver ett mixerbord. Den här enheten verkar dock lockande: http://www.thomann.de/se/alesis_multimix_8_usb_fx.htm Om jag förstått det rätt kan man spela in flera kanaler samtidigt och även styra reglagen i datorn från enheten? Priset verkar ju lovande, har inte hittat något ljudkort med lika många inputs för det priset ens, finns det? Och hur blir kvalitén med denna enhet?
  3. Tack för tipsen än så länge. Ska kollla igenom allt imorgon när jag är i ett piggare tillstånd Varför ska man inte handla på thomann nu? Är eurokursen hög?
  4. Tack för svaret. Har inte planerat det i detalj utan hade mest tänkt testa mig fram, men i alla fall några stycken micar.
  5. Hej! Detta blir mitt första inlägg här, jag har spelat gitarr ett tag och behärskar även trummor på en grundnivå. Jag skulle vilja kunna spela in mig själv och även andra på ett så simpelt men ändå funktionsdugligt sätt som möjligt. Eftersom jag inte har någon direkt vetskap inom området skriver jag vad jag behöver och hoppas att någon mer kunnig kan hjälpa mig. Jag vill helst spela in med hjälp av min dator och ett inspelningsprogram, jag behöver kunna spela in från flera källor samtidigt och få det på olika "spår" på datorn (truminspelning osv.). Jag har letat runt lite och fått en del idéer, jag vet inte riktigt hur det fungerar i praktiken: Ljudkort+mixerbord-dator USB/Firewiremixer-dator Portastudio Enbart ljudkort Hur ska jag lägga upp det hela till ett så lågt pris som möjligt? Mikrofoner och annan kringutrustning har jag redan. Tack på förhand
×
×
  • Skapa ny...