Jump to content
Annons

SebastianBrkic

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ännu en post! http://www.facebook.com/sebastianbrkic Har officiellt släppt skivan nu, både egna och bandets. http://www.facebook.com/omnivisionmusic Ni kan checka in vår musikvideo också som vi gjorde 🙂. Säg gärna vad ni tycker, en singel snart ute på iTunes, och en till album under inspelning! Supporta indie artister som mig och mitt band genom att gilla våran sida och kommentera, det betyder otroligt mycket för oss, tack!
  2. Haha tacktack 🙂. Haha skrålar 😛?
  3. Tack tack, säg gärna vad ni tycker om musiken! Och gillar ni den, så gilla på facebook! http://www.facebook.com/sebastianbrkic
  4. Tjatja jag e ny här, tyckte det skulle vara spännande o bli medlem på en sån här sida, jag är 20 år och pluggar, på min fritid spelar jag in musik här hemma i min "studio".. Tyckte kanske man kan lära sig en del på sånna här forum från folk som har lite kunskap, eftersom jag inte har värst mycket.. Jag bara gör saker! Jag har spelat gitarr sen jag var typ 7-8 år, går musikgymnasium och jag sjunger, spelar trummor och andra instrument! Söker tips och hjälp på ljud och sånt, hehe.. Också här för att visa upp det jag gör så yep! Check it out! http://www.facebook.com/sebastianbrkic http://www.myspace.com/sebastianbrkic http://www.youtube.com/zoso0207 Jag har också två band, ett av dom kan ni lyssna på här! http://www.myspace.com/cyanmarble Kan bli spännande o se vad det finns för trevligt folk här som kan kommentera!
×
×
  • Skapa ny...