Jump to content
Annons

stevenlangs

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tjenare! Uppdaterar tråden med lite länkar och material som jag lirar på som önskades tidigare. : ) Jonas Desai: http://open.spotify.com/album/0hI9OpPl1LuQa65A5gdAuV Marielle Wennberg: http://open.spotify.com/track/1m51QLdENXzKRLUtBpcuFg Andrée Theander: Peace!
  2. Tack Jakob, har skickat ett mail till dig nu = ) Cypher, tyvärr, är ingen multimusiker. Dock kan jag tipsa om grymma basister man fått äran att spela med : )
  3. Skicka ett mail till mig Die Hard så slänger jag över lite inspelningar : )
  4. Tjenare! Jag har en studio i Stockholm där jag spelar in allt från nya låtar från grunden till enstaka instrumentpålägg på existerande låtar. Jag är trummis i grunden och har dels studerat trummor privat, på folkis samt högskolenivå senaste åren men har också erfarenhet och rutin från konserter och musikaler i Sverige, Croatien, Spanien och Usa. Jag är frilansande musiker och för tillfället är det ganska tomt i kalendern och tänkte att jag slänger in en annons här ifall någon behöver schyssta och bra inspelade trummor för en billig slant eller utbyte. Kontakt: Mail-langs@stevenlangs.com Tel-0703245636 Bara att höra av er om ni har frågor eller är sugna att prova något. : ) Hörs! // Steven Långs Composer Musician Producer Webb: http://www.stevenlangs.com Swe: +46 70 324 56 36 E-mail: langs@stevenlangs.com
×
×
  • Skapa ny...