Jump to content
Annons

jag11

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag11

    studio

    Finns det något av programmen som ni kan rekommendera för endast sång? eller är alla princip likadana?
  2. jag11

    studio

    Tack så mycket alla 😛 . Jag testar med den jag nämnde ifrån biltema så får vi se hur det går. Den är ju nästan gratis så jag förlorar ju inget 🙂 Bara det inte brusar så är jag jätte nöjd. Är audacity ett bra program?
  3. jag11

    studio

    du sjunger bra 🙂 och micken är ju grym för 35 kr 😮 eller så är det bara jag, som inte är van med sådant som inte hör bristerna hehe. Blir det stor skillnad på ljudet med hemmagjort puffskydd och funkar det inte alls utan puffskydd? tack för din hjälp 😛 EDIT: tror du att denna mick är lika bra? http://www.biltema.se/sv/Kontor---Teknik/Dator/Multimedia/Mikrofon-med-bordsstativ/ ... den du visade på bilden verkar inte finnas 😮 . det skulle vara bekvämt att beställa hem från deras hemsida.
  4. jag11

    studio

    hejsan. Har ingen aning om jag la detta i rätt nu men jag hoppas på det. Jag kan ingenting om sådant så jag vänder mig till er. Vad behöver en NYBÖRJARE i sin "studio" . Det enda jag ska göra är egentligen att spela in sång...och mixtra med den så klart och därefter sätta in musik till sången...freebeats, så inget jag lägger ner tid på. Vad behöver jag för saker för detta? vilka program, vilken mick. Jag vill ha det så billigt som möjligt, kvalitén måste inte vara perfekt, jag vill bara spela in och fixa lite för "skojs" skull. tack så mycket
×
×
  • Skapa ny...