Jump to content
Annons

Cameo

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Har redan virke. Vi har massor kvar i ladan sedan vi byggde huset, tyvärr luktade isoleringen en gnutta och morsan och jag är lite allergiska mot "lukt". Så det blir att dra till Bauhaus eller någonstans där det finns billigt. Tips?
  2. Lovar att föra någon form av byggdagbok. Startar i helgen (hoppas jag)!
  3. Pappa hade stenull kvar sedan vi byggde det nya huset. Så behöver bara köpa något vackert tyg på IKEA.
  4. Tack för tipsen, Martin. Ska jag anta att detta fixar ekot (detta har väl med övertonerna att göra)?
  5. Jäklar, här händer det grejjer. Har ni glömt bort mig?
  6. Tack för svaren! 🙂 Om ni har något mer att tilläga; gör det!
  7. Ska inte spela in nu. Men nu när jag fått reda på lite mer grundläggande; vad ska jag köpa/göra? Bra länkar på absorbenter och diffusorer mm. som inte överstiger ett lakan. Göra gärna egna, är ledig i en vecka.
  8. Ja, alltså... låter "skränigt", högt, övertoner. Förstår du vad jag menar?
  9. Tog en bild med iPhonen. Cirka 2.80 upp till tak. På kortsidan (som jag fotat) tänkte jag hänga upp de där scenmolten som jag blev tipsad om. Hur ska jag sätta diffusorer och absorbenter? Tack för tipsen.
  10. Ah, smart. Råkade klicka iväg tråden innan jag var klar. Trä är det. Sitter inte lister uppe. Har matta till trummorna. Lägger upp bilder senare.
  11. Cameo

    Trummor i litet rum!

    Tjena! Har ett rum på 14 kvadratmeter (cirka ) som numer är dedikerat till mina trummor. Dock är akustiken ganska dålig, så vill gärna förbättra den. I rummet står det, förutom trummorna, ett piano och en soffa. Nu är jag en total sopa på allt med vad detta heter, så behöver all hjälp jag kan få. Placering av trummor (har hört att de helst ska stå i mitten), diffusor, absorberingsmaterial och dylikt. Fick tips om att hänga upp scenmolten, vilket skulle vara ganska billigt och effektivt. Lägger en budget på 1000 kronor. Behöver inget överflådigt. Något enkelt och fint (stilrent, vill inte ha kladd) som dödar övertoner. Är inte ute efter att ljudisolera rummet. Om ni har frågor; ställ dem! Med vänliga hälsningar, Victor
×
×
  • Skapa ny...