Jump to content
Annons

harryboy

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. harryboy

    vinylbrus

    försöker ta bort bruset från vinyl när jag för över i logic - går genom saffire ljudkort. sitter och pillar med eq med mera men blir inte riktigt bra. nån som har tips på vilken pre-set man bör utgå ifrån eller har ni andra metoder. tycker det brusar mer i logic än plattan i sig. tack på förhand.
  2. föråt mig. självklart e det så. biran spökade. tack ändå.
  3. rubriken säger det mesta. får inte fram instrumenten i input boxen-står bara input eller bus som alternativ. har aldrig sett detta förut och det va som det skulle igår. tack på förhand.
  4. OK. kanske ska utveckla detta....... jag har routat ut 8 spår separat ( och i grupp för att testa ) ut från MPC'n ställt in interfacet att ta emot input signaler. har självklart kopplat alla outs på MPC'n till alla inputs med samma nr på interfacet med mera. men inget händer, inga signaler och inget ljud. jag fick signal på kanal 3 en gång men inget ljud - när jag sen ställde in interfacet att skicka till DAW ( Logic ) försvann den signalen också.
  5. först och främst - vet inte ifall denna tråd e på rätt ställe, admin får flytta i annat fall. så till min fråga gott folk. jag e en så kallad MPC snubbe, hade en 2000 i 3 år och sen skaffade jag mig en 2500 för drygt två år sedan. det har alltid varit jag, mina skivor och min MPC - punkt slut. men efter 4-5års skapande och inte på riktigt gjort klart ett enda beat eller mixat det eller fått det till ens till mp3 ville jag ta det steget. så jag köpte Logic 9 och ett interface med 8 ingånger eftersom jag har 8 utgångar från min MPC. problemet jag har är att jag inte får nån signal från MPCn till interfacet - måste jag routa ut ljudet från MPCn på nått sätt eller liknande? det borde väll ske automatiskt eller e det nått jag kan ha missat? har försökt hitta min manual till detta men inte lyckats i min djungel. jag har lyckats slave'a MPCn med MIDI CLOCK till logic och det va inga problem. om/när jag får detta att funka är det bara skapa 8 audiospår i logic och trycka rec sen eller är det något annat jag måste göra/tänka på? Macbook Pro. Saffire pro 40 FW interface. Akai MPC 2500. Logic 9. har sökt på google men inte riktigt hittat vad jag letar efter då andra människor har liknande men helt andra problem + att jag brister lite i engelskan =). till den som kan - tack på förhand. mvh / Harry.
×
×
  • Skapa ny...