Jump to content
Annons

elperromarron

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack så mycket men jag har hört att de nya Macarna inte har Texas Instruments-chip längre och att detta kan orsaka problem när de ska kommunicera med många ljudkort. Stämmer detta?
  2. Personligen är jag svag för Sonar men försöker nu lära mig Cubase. Mycket på grund av det stora community Cubase har. 🙂
  3. Hej jag behöver hjälp att hitta en laptop för inspelning. Vad ska jag tänka på? Mac vs. Pc? Har förstått att många problem som uppstår beror på att komponenterna man använder sig av inte fungerar med varandra. Vad ska man tänka på här? OS? Jag spelar in gitarrer och sång analogt men sköter allt annat i datorn. Det jag är mest intresserad av är ifall någon kan rekommendera konkreta modeller som de kanske själva använt och gillar. Kom gärna med tips på ljudkort som fungerar tillsammans med datorn då jag behöver byta upp mig. Det jag vill göra är att spela in och utveckla idéer i min dator samtidigt som jag kan utveckla min kunskap om musikproduktion. Jag kommer börja studera ljudteknik till hösten och skulle vilja ha en dator som kan hjälpa mig under min studietid. Slutligen undrar jag ifall en modern laptop klarar de krav som ställs av att arbeta med musik eller om jag alltid kommer få problem ifall jag inte satsar på en stationär. Min budget ligger på mellan 10 0000 - 15 000 kr.
×
×
  • Skapa ny...