Jump to content
Annons

matteastemo

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, har ett problem med nexus 2. Har ett pack som jag vill använda men det går bara att använda några stycken, och på resten står de felmeddelandet "The expansion product is unkown. Please contact reFX support. The output has been muted." Någon som vet hur man kan fixa detta problem?
  2. har hört att typ 12 eller vad de nu är, är endast för typ hardcore/death metall, vill ju ha ett sound som ja skicka ovan, sååå kanske 10 vore bra?
  3. vad kan en sånn där pedal kosta då? ochvad tycker ni att ja ska ha för tjocklek på strängarna? Jag vill ungefär få det att låta så här , förstår naturligtvis att ja inte kan få lika bra utan att lägga ut LITE mer pengar, men på ett ungefär. 😛
  4. Min budget ligger vell på 6000-6500 med gitarr och hela köret. Och en 30 watt, vad blir skillnaden mot 15 watt? Jag har hört att de bara är själva ljud volymen som blir högre, är det så? 😛 Och micarna som sitter på gitarren ja länkade vad har dom för kaliber, ärom något att ha? Annars har ja kollat på Vintage gitarrer, kanske är dom bättre`?
  5. matteastemo

    Köp av elgitarr!

    Hej, nu äre som så att ja spelat gitarr(akustisk) i ungefär 1.5 år och ska nu köpa elgitarr, eftersom ja inte är så high på elgitarrer så måste ja ha lite hjälp 😛 Min kompis vet väll lite grann om elgitarrer så ja har ju lärt mig lite grann och nu är min fråga tror ni det här är en bra "setup" 😄 http://www.thomann.de/se/epiphone_les_paul_custom.htm http://www.thomann.de/se/line6_spider_iv_15.htm http://www.thomann.de/se/pro_snake_tpi_3.htm är det något ja glömt? Jag vill få ett metall/rock sound, äre rätt förstärkare eller skulle ni köpt nån annan? och en sista fråga, min kompis snackade om emg pickups och skickade en video på en kille som ändra från nån pickup till EMG och ljudet vart en otrolig skillnad, han kan ju ha jämfört med dåliga pickups, men endå, är pickupsen på gitarren ja ville ha bra eller ska ja byta till emg? (om de går..) Tack på förhand 😄
×
×
  • Skapa ny...