Jump to content

heyboy

Medlem
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by heyboy

  1. Någon som vet om detta funkar till Windows 7? Har googlat ihjäl mig utan svar.
  2. Du har exakt samma spec? Drar cubase mer än logic eller vice versa? Funderade på om det inte går att uppgradera ramminnet
  3. Hej, har under längre tid använt mig av pc när jag proddar(Externt digi design 002 ljudkort). Kört cubase 5 sen i somras. Nu har dock min pc svikit mig och dött. Helt. Nog om det för det är inte det jag ska fråga om. Lyckligtvis har jag en macbook pro som jag hittills köpt för att 1. den är bärbar 2. den klarar av min traktor s4 utan att bryta ihop. 3. allehanda uppgifter. Undrar nu om jag även kan använda min macbook pro i min studio. Jag kommer att använda Digi Design 002(om det går till mac, har inte kollat men ser inte framför mig varför det inte skulle funka) som ljudkort och köpa till ett Cubase 5. Min dators spec är: Modellidentifierare: MacBookPro7,1 Processornamn: Intel Core 2 Duo Processorhastighet: 2,66 GHz Antal processorer: 1 Totalt antal kärnor: 2 L2-cache: 3 MB Minne: 4 GB Busshastighet: 1,07 GHz Anledningen till att jag frågar är för att Cubase 5 är inte precis gratis(och jag hittar ingen demo eller crackad version till mac) så vill höra med någon vad ni tror. Tror ni min dator pallar av tyngre projekt? Jättetacksam för svar! Mvh Heyboy PS. Jag har full koll på att min meningsbyggnad liknar en alkad människas andedräkt men det är för att jag inatt har sovit ca en timma. Med andra ord, håll dig borta från att kommentera på det!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.