Jump to content
Annons

CarlBlomqvist

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jo, precis. Därför kan jag ju, som jag skrev, inte använda mig av den statistiken.
  2. Ja, det vore bra. Vart kan jag hitta sådan information? IFPI ger ju ut statistik på skivförsäljning, men den sjunker ju. Jag hittar inte information om hur mycket som släpps. Vore jättesnällt om någon kunde hjälpa mig med det. Tack!
  3. Jag tror att det är som rankey här nedan skriver. Ett ökat "intresse" pga att tillgängligheten har ökat. Alla tidspan från förr (2006 eller 1986) är bra nog för mig. Ja, precis. Det är lite det med att studion flyttats till sovrummet som är intressant för mig. Och visst känns det självklart för oss som sysslar med det, men det jag måste fortfarande ha vetenskaplig grund till det, tyvärr. Ökat intresse är ett begrepp som är väldigt svårt att mäta, och därför vill jag ha fakta som tyder på ökad försäljning eller liknande. Som du säger så handlar det nog mycket om tillänglighet. Men någon artikel eller liknanade om ökat tillänglighet vore helt klart tillräckligt för att kunna formulera påståendet på ett sätt som gör det trovärdigt. Ökad forumanvändning är dåligt, för det kan man tolka som att det ända som hänt är att folk börjat använda sig av internet för att dela kunskap. Studiorelaterade tidningar är bättre, eftersom att tidningar funnits såpass länge.
  4. Hej. Jag håller på med en projektrapport på högskolenivå och jag söker artiklar eller liknande som jag kan hänvisa till angående att det idag finns ett ökat intresse för inspelning. Jag vill ha någon form av statistik på att det idag säljs mer studioutrusning, fler DAWs eller liknande. Vore ytterst tacksam om någon kunde hjälpa mig med detta, då jag letat i flera timmar och sitter helt fast. Mvh Carl
×
×
  • Skapa ny...