Jump to content
Annons

nattan

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. har startat om o allt fungerar typ perfekt. I princip inget latency kvar så nu kan jag äntligen spela! Tack så mkt för hjälpen!
  2. när jag öppnar Asio4all står det att Realtek HD Audio output är Unavailable
  3. har inte ändrat något. Det står att asio4all är aktivt iaf. Kan inte göra några större ändringar där
  4. nu har jag installerat Asio-grejen och jag kan välja den i inställngarna i Reason. När jag har den kommer det dock inget ljud när jag spelar, är det så?
  5. nu hittade jag inställningarna för ljudkortet. I kontrollpanelen heter det Realtek HD-ljudkonfiguration. Där kan man på två ställen ställa in standardformat för ljudkvalitet. Under Digital Output och under Speakers. Vad är det för skillnad mellan dessa?
  6. tack så mkt! Jag vet inte vilket ljudkort jag har, hur ser man det? Den ska ha ngt inbyggt 5.1 system, vilket jag tkr låter konstigt eftersom det bara finns en 3,5 mm:s utgång. I inställningarna för uppspelning står det massa om Realtek High Defenition. Hur kollar man mer exakt?
  7. nattan

    latency i reason

    Jag försöker komma igång med att spela in musik med midi men lyckas inte riktigt. Jag har ett yamaha digitalpiano p-155 med midiutgång, ett midi-interface och pc med reason 4. Samma interface har jag med en vanlig midi-synth tidigare kopplat till men mac med garageband och det har fungerat utan problem. När jag nu använder samma grejer till min pc lyckas jag aldrig få ordning på latency. Jag har laborerat fram och tillbaka i audio-inställningarna med samlpe rate, buffer size o latency compensation men hur jag än gör så ligger ljudet alltid lite efter. Vet någon vad problemet är?
×
×
  • Skapa ny...