Jump to content
Annons

Percy Nilegård

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svaret. Antar att jag får köpa ett ljudkort med inbyggd preamp då. Kör för övrigt med en dynamisk mikrofon. En kondensatormikrofon kanske hade varit bättre.
  2. Det enda jag egentligen oroar mig för är det här med inbyggd preamp. Är det ett måste om man ska koppla in mikrofon och gitarr och spela in? Eller skulle det räcka att bara köpa ett externt ljudkort och köra?
  3. Som rubriken lyder så har jag lite frågor angående externa ljudkort. Jag skulle vilja spela in gitarr och sång. Alltså är jag ute efter ett ljudkort som jag kan koppla in en akustisk gitarr och en mic i. Jag besökte musikbörsen idag och där sa de att jag måste ha ett ljudkort med inbyggd preamp för att jag ska kunna koppla in en mic. Jag hade tänkt köpa detta: http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=958667&artno=229037 Men det ljudkortet hade alltså ingen inbyggd preamp och därför var det inget att ha, om man nu inte köpte till någonting som jag inte minns vad det hette. Sen kollade jag lite på deras hemsida och såg ett annat ljudkort som verkar bra. http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=956622&artno=219075 Tror ni att det räcker med att köpa ett sådant? Det står ju i och för sig ingenting om någon preamp där men det kanske inte behöver vara inbyggt, eller vad tror ni? Tack på förhand
×
×
  • Skapa ny...