Jump to content
Annons

rdahlqvist

Medlem
  • Antal inlägg

    23
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. okeyy, ska testa o mixtra lite med det. tack för alla svar såhär långt!
  2. aha okey, jag får väl testa det då. ah så kan det också vara, får testa att avinstallera det.
  3. jo men det händer ju ingenting med min latency och det var ju därför jag köpte just detta kortet för att sänka den. Creative ASIO som nu är borta existerade inte när jag hade det gamla kortet, utan det fick jag med det nya. BIOS?
  4. M-audio driver är kvar när man har ställt in det och stängt ner fl, har även testat att kolla drivrutinerna i cubase men dom hittar ingenting heller. allstå samma problem med cubase som med fl studio. jag tog bort gamla DOLDA drivrutiner som hade med mitt gamla kort o göra för att dom kanske låg och störde i bakrunden. men nu när dom är borta så finns det ingenting som heter Creative ASIO längre... den ända drivrutinen jag behövde är spårlöst försvunnen? och hur får jag tillbaka den? har testat att stoppa i skivan för kortet och reparerat programvaran, men ingenting kommer tillbaka... det du snackar med irq och pci slot har jag ingen aning om vad det är, men jag får prata med min morbror som byggde ihop datorn och se om han kan flytta lite saker 😉
  5. jag har ändrat den ända från 256 till 4068 och ända ner till 64, men ingenting gör skillnad. RAM: 2gb PCI Slot: vad menar du med det? jag vet inte för det var inte jag som satte in det. Moderkort: det vet jag inte hur man kollar xd
  6. jo jag vet, jag har testat allting som har med latencyn och buffenrsizen att göra, men det händer ingenting? så igår när jag ringde en utav mina morbröder som kan mycket om datorer så sa han att jag skulle kolla om det fanns några DOLDA drivrutiner kvar från det gamla kortet. tro det eller ej men dt gamla kortet fanns fortfarande kvar som installerat! jag avinstallerade allting som hade med det o göra och nu har Creative ASIO grejen som jag ska använda försvunnit från datorn??? den ända drivrutin jag behövde har försvunnit... jag har redan det senaste updates för mitt kort men det händer ingenting när jag ändrar på buffersizen (alltså latency nivån) har både höjt och sänkt, så nu finns det bara kvar två st drivrutiner i fl studio. ASIO4ALL som jag inte ska använda och M-audio Delta ASIO där man inte märker någon skillnad alls. kortet testade jag att ominstallera men vågade inte eftersom jag itne är så insatt i datorer osv. men jag reparerade det iallafall men det hände ingenting då heller... vet inte vad jag ska göra. jag blir så trött på det här... min latency har ju nästan blivit sämre sen när jag bytte kort! det är ju meningen att kortet ska ta upp latencyn inte datorn!
  7. min dator är egentligen byggt för spel men funkar även för musik. eftersom den är ihopbyggd vet jag inte vad den heter men den har iallafall runt 4-5 år på nacken, så den är ju rätt gammal men ändå mycket kraftfull för att vara sån.
  8. ja men det är sjukt jobbigt att man måste jobba till gränser...
  9. kolla på bilden nedan. vad är den där nvidia grejer för ngt? jag har ju bara haft creative kort? nvidia heter mitt grafikkort... CME är min keyboard. har ingen aning hur jag ska göra?
  10. nej för jag hittar ingenting som kunde matcha inställningarna med varandra. allstå vilka behov osv kortet har.
  11. ja fast det hade inte stöd för ASIO utan det var ett gamingkort.
  12. jo det förstår jag ju. men det finns ingenting där inne som har med creative kortet o göra. har redan kollat igenom detta vid flera tillfällen.
  13. Drloop: högtalarna är inkopplade in i dom analoga utgångarna direkt från ljudkortet. peterT: min latency är hög. när jag grejar med ett project som är rätt stort med mycket ljud, vsts och fx då börjar det komma knaster ur högtalarna och det laggar som fasen. jag frågade på inet om detta och dom sa då att jag behövde ett kort som hade stöd för Creative ASIO.
  14. peterT: ja ljud kommer men det händer ingenting med min latency har både höjt och sänkt den i m-audios kontrollpanel men ingenting händer.. DiMoose: det kan vara så men jag hittar inga gamla drivrutiner från det gamla? har sökt igenom hela datorn men den hittar ingenting... detta driver mig till vansinne!
×
×
  • Skapa ny...