Jump to content
Annons

Monie

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tror jag kommer göra så att jag köper en Cinema display nu och använder tillsammans med min MacBook Pro och sen inväntar de nya MacPro modellerna. Känns ovärt att lägga ner en förmögenhet på en dator som snart uppdateras.
  2. Tack för alla svar! Har 2st SSD's som jag kan använda från min nuvarande PC. Och då bör jag antagligen vänta tills Apple släpper uppgradering till Mac Pro, för det låter som att det blir en Pro iallafall.
  3. Monie

    iMac eller Mac Pro...

    Hejsan. Jag ska till o inköp en stationär Mac till min studio. Pengar är inte ett problem alls kan lägga mycket. Datorn kommer användas med Cubase 6 och Logic. Men jag kan inte bestämma mig för vilken dator som skulle passa bäst, en iMac eller Mac Pro.. Vill kunna använda 2 skärmar, är en Pro ett måste då? Är Cinema displaysen bra?
  4. Fick hem mitt Nexus 2 idag, har installerat allt och följt manualen men förstår ingenting. För det första så får jag inte upp något om Nexus 2 i VST Instruments i Cubase. Är inte väldigt bra på detta, vart ska jag lägga "Nexus Content" mappen, manualen säger vart som helst på hårddisken men det verkar inte funka. Använder OSX Edit: Det ligger en fil kallad "Nexus VST" i Macintosh HD/Bibliotek/Audio/Plug-Ins/VST Men förstår fortfarande inte hur jag får in det i Cubase
  5. Väldigt dött här, har fortfarande problem
  6. Alla drives är up to date, dubbelkollade just. En annan sak är att oväsendet kommer bara i monitorerna inte i hörlurar eller när jag spelar in.
  7. Har märkt ännu en grej.. Om jag öppnar ett spel som körs i fullskärm så försvinner det! Och om jag tittar på ett Youtube klipp så blir spraket/knastret mycket värre och högre. Om jag kopplar ur FireWire kabel ur ljudkortet försvinner det med. Låter inget när datorn är av heller. Kablarna jag använder mellan allt ska inte ge några problem och har även jordade uttag till allt.
  8. Ser ut som första bilden, stannar kvar på grönt även när det sprakar till.
  9. Jo nu är det så här att jag har införskaffat mig ett M-Audio 610 Tillsammans med 2 st KRK Rokit 6. Är som sagt ett Firewire kort. Mitt problem är dock att jag får fruktansvärda störningar i ljudet som kommer ut ur monitorerna. Kör med FireWire porten som sitter på min http://www.inet.se/artikel/1901843/asus-p6x58d-e Vad kan vara problemet? Ska jag skaffa ett PCI FireWire kort? I såfall skulle ett tips på nån bra och inget billigt skräp uppskattas.
×
×
  • Skapa ny...